Komentari (287)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ja mislio da je tvoj predsjednik Dodik, a podpresjednik Čović
Pa Komšić i nije predstavnik hrvatskog naroda, jer to nije moguće, nego je hrvatski član predsjedništva. To je razlika koju UZP-mozak nikada neće skontati.
Hercegovci su bliže autohtonim crnogorcima, to su asimilirani Hrvati i nemaju oni nikakve veze sa Hrvatskom.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa idi u Hr i uzimaj platu od Milanovica, sta ces ovdje. Svi vi placete za Hr i ovdje silu glumite. Niko vas hercegovce ne voli po dalmaciji i Zg jer glumite vece hrvate od onih na stradunu...
Toliko nas ne vole, da je Zagreb vodio desetljecima covjek iz Hercegovine.
Hercegovci su bliže autohtonim crnogorcima, to su asimilirani Hrvati i nemaju oni nikakve veze sa Hrvatskom.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Uzp ne zaslizuju da zive i bih da rade u bih pa dobijaju platu od bih da pljackaju bih njihu jednistavno treba ignorisast u svakom smislu rjeci i neka se sele to vazi i za bosnjake pravoslavne vjere
Pa onda zasto se bunite za Srebrenic. I tamo su gradjani birali. Nije vazno koje nacije su. Ili to samo nevazi kad se bira Hrvatski predstavnik.
Pa marsh u hrvatsku Sta trazis ovde onda bagro.
Komšić, kao i druga dva člana nisu u predsjedništbu predstavnici naroda, JER TO NEPISMENI NIJE NITI PO USTAVU!! Članovi predsjedništva i predsjedništvo špredstavljau državu i sve građane!!!
ti zelis reci da se neko ne moze opredijeliti da bude hrvat po vlastitom osjecaju? sta treba neka licenca hdz-a? sta li? kako ti postade hrvat, zivota ti?
Neka kaže gdje se liječi i tko mu je psihijatar!
milanović je samo veća hinja od vučića. U svemu drugom nema nikakve razlike, i vučić javno poštuje suverenitet BiH, a preko svojih satelita, kao i milanović radi na njenon rušenju. Da je panj ikada pročitao ustav znao bi da se u njemu nigdje ne spominje legalno predstavljanje bilo koga.
Sto ti je metamorfoza, a glasao i lobirao za Kolindu. Toliko o dosljednosti. Po analogiji, onda je tvoj predsjednik isto tako i Komsic, iako si glasao za Covica.
Ko ti brani, mozes reci i da je Vucic.
U mene je preCjednik žena! 😆
Takvom bilmezu predsjednik može biti i Gicko Prasić.
ovakav,i slicni njemu,ioni koji imaju 2 pasosa treba zakonom zabraniti drustveno politicki rad u drzavnim institucijama,,
Nista sporno osim plate,ko vama plaća platu?
E moja budalo.. Cime se LUD PONOSI, pametan se stidi...
cuj Milanovic se ne moze uporedjivati sa Vucicem,pa naravno da ne moze Srbi kazu u lice sta misle,a mali piilicari cekaju da se pridruze Srbima,i ostre noz da ga zabiju u ledja kao i obicno,a glupi bosnjo pusi hrvatsku pricu godinama