Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da su ovako bili ažurni i složni dok su bili vlast, koja je trebala nešto uraditi za ovaj grad a ne samo za sebe, gdje bi nam bio kraj...
A sto im se zuri. Da ne bude ono : ko zurio vrat slomio. Prepali se da ce biti otkriveni njihovi lopovluci. Samo polako, po zakonu I procedurama.
@SilenceDoogood pa zas li ti da je morao.Je si li ikada dozivio da je samo jedan covjek u stranci imao mogucnosti da nesto promjeni.Stvarno ne svacam ove ljude kojitako razmisljaju kao ti.Nova metla cisti bolje od stare, a ovi joj ne dozvoljavaju.Nestalo para pa pozurili da napune svoj djep.
Hocete klinac......
Sad će nastaviti "cigančenje" za donacije. Tramvaji stari 50 godina, autobusi 40...
Nije mi jasna ovolika podrška ovom Konakoviću. Pa jeste vi svjesni da taj čovjek učestvuje u vlasti evo već nekih 10-ak godina ? Sve što je SDA uradila, i on je uradio ! Sad okrivljivati druge za nešto čemu si i sam doprinio je jako licemjerno, ali koji to političar u BiH ima obraza.....
@SilenceDoogood jesi li svjestan da je ovu vlast formirao BH Blok kao programsku vlast sa 300 mjera tako da nije bitno iz koje stranke je koji ministar jer ima jasan program rada i ulaganja? Konakovic je glasan ali nije on vlada informisi se malo...
@SilenceDoogood Konaković da je htio danas bi bio u državnom parlamentu i uživao,nije htio nego je otišao od lopova i dokazuje njihove lopovluke
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Postovani, pozivate se na potpise i volju gradjana. Svi vi radite svojevoljno, da se gradjani pitaju niko od vas nebi sjedio gdje sjedi. Ako je u pitanju volja gradjana, zakazite vanredne izbore kako bi vidjeli sta gradjani misle.
Jesu ovo oni što ne žele srbe i hrvate u Vladi Kantona, a sad predlažu Marija kao premijera? SDA posrnula skroz.
Konakovic se naklepao a nista nije uradio za svoju premijersku vladavinu bilo bi pametnije da je nesto korisno uradio za kanton
Ee moja Kerla i Zvonko.. Čaršije i go..na. Poturka neću ni komentarisati. To sto si nosao zastavu BiH, sa ovimnpotpisom se po.ro na nju. Sa lopovima i haračima si se udružio. Pogledate li se vi u ogledalo?!
Svi smo mislili DF je tu da bude protiv Hrvata kad ono oni srušiše vladu u nereligioznom i demokratskom Sarajevu.
Dragi Dino, budi realan pa lijepo priznaj da je kirivica obostrana i vaša i njihova. Oni po volji građana, samo tri stranke imaju većinu, vi po volji građana sa 6 stranaka jedva ste imali većinu. Znači, povucite se dostojantveno, skratite i vama i nama muke. Nemojte preko leđa građana da gradite karijere političara ni vi a ni oni. Nema razlike među vama, kažete vi oni kradu, vas prozivaju na sjednici Vlade - javno. Znači li to krademo svi?
Kaze volja građana? Pa jesu li SBB i DF izasli na izbore sa kampanjom protiv SDA i tako rpevarili svoje glasače, i sad kažu Konaković izigrava volju građana... ovo samo kod nas moze. Imas laznu kampanju i pojeo vuk magarca.
Naravno Memić im je naložio šta da rade (ima basnoslovnu platu) za jednog načelnika ,preko 20K KM,do juče bio goljo,pa sad brani ono što je steko (naravno uz SDA).Sve sami bjednici.
Budnjovcima se žuri.
Nemojte još otići do se ne sahrani DF. Jedno obećali a napravili upravo ono protiv čega su na izborima dali obećanje.
sad pominjete izbornu volju građana, a čim zasjednete gledate kako ćete djecu, kumove i bližu familiju ubacivati u javna preduzeća..... sda kriminalci!