Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAJNERAZVIJENIJA STE ZEMLJA,NAJNEPISMENIJI STE ( A MISLITE DA STE NAJPAMETNIJI),IMATE NAJGORE PUTEVE KOJE SAM U ZIVOTU VIDIO,SVE TI JE JASNO KAD AUTOM PREDJES IZ HRVATSKE NPR U BOSANSKI BROD,BLATO PRLJAVSTINA,SMRAD,KORITA RIJEKA PRLJAVA,VES MASINE U RIJEKAMA,FRIZIDERI KESE NA GRANAMA OKOLO.... MENE JE STID STO MI JE BABO IZ BOSNE SELAM IZ ZÜRICH
U redu je ti iz SDP-a , Zurich je na jugu ...
pitanje: zašto ovaj smrdljivi komentar koji nema blage veze sa temom mora biti TOP?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
MA TO JE BITNO,A ŠTO PROPADAMO NIKOM NIŠTA! BRAVO ZA KRIMINALNU SDA!
U tom dokumentu sa drzavom treba da stoje neka ”prava” kaosto su: Halal ishrana u javnom i privatnom sektoru! Zar to pravo nemaju muslimani u BiH? Ko im to zabranjuje da jedu halal? Parvo na pause i prostor u vezi s obavljanjem molitve! Pauze vec postoje a proctor za molitvu u drzavnim ustanovama u jednoj sekularnoj drzavi? Odsustvo u vrijeme dzumanamaza? Pauza za vrijeme iftara? Pravo na dopust za hadz -najmanje jedanput godisnje? Odjevanje? Sta kaze obican covjek za ovo?
Pokusao sam da nadjem koja se to prava i specificnosti nalaze u prijedlogu ugovora izmedju drzave i islamske zajednice u BiH. U intervjuu za predsjednikom komisije islamske zajednice navode se dio tih specificnosti i prava za vjernike muslimane. Pogledajte na ovom linku ispod. https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-pripremi-ugovor-izmedju-bih-i-islamske-zajednice-u-bih/131022038
Zvuzdicu znaci ti si usvojio text ugovora i prislijedio predsjednistvu a ja treba da pitam predsjednistvo sto nije potpisan?Pa majmune radi svoj posao retardu dezerterski!
i vas SDa retarde sto minusate nabijem na qurac isto!:))
Nabi ih i za mene jednom, žao mi moje.
Jesu saznali? :P
IZ JE PUNOPRAVNI PARTNER PRIVATNE FIRME "IZETBEGOVIC COMPANI-SDA", KOJA SE VEC 25 GOD,SA VELIKIM USPJEHOM BAVI , RECIKLIRANJEM I UNISTAVANJEM BOSNJACKOG NARODA !!
svicarac u pravu si gledao sam ljude dosli ko bejagi iz dijaspore iz auta bacaju smece kad smo najgori zasto dolazite zube pravit sisat se ma brate to radite tamo
KLASICNO BOSANSKO SIROTINJSKO -LJUBOMORNO RAZMISLJANJE
@SVICARAC2017 ona je u pravu.......sve sto tamo ne smijete ovdje sprovodite.............licemjer si
selam na aparatima
Ako mogu jednu misao da kažem: Nacionalisti u SDA su primitivni, zaostali, nezreli, ljudski neoblikovani, neoplemenjeni i neizgrađeni, promašenih i šupljih egzistencija. Kontaminirali su Sarajevo svojim prostaklukom i mržnjom. Sramota me sugrađana koji za SDA imaju "nepodobna" imena!
Covic blokiro isto ko sto blokira par kad padne dojava empoli padova 1/2
Molio bih zastupnike PSBiH da se očituju o želji Bakira I. da se preseli u trezor dok se ne sanira klizište na Poljinama ... vuku ga uspomene.
Sjećam se kad je jednom prilikom na Ajvatovici , rahmetli Alija rekao Harisu Silajdžiću "Mi se umoriti nećemo. Znaš, Harise, ne yyebe lijep nego uporan." Haris ga pogleda i nasmija se. Samo se ti tješi, stari.
@automatic100 Selam brate .. inače?