Komentari (403)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niko vama ne brani da idete u svoju kako kazete maticu Srbiju.. sretni mi sretni vi ...
sačekat ih pred skupštinom i kamenovat srbske političke bandite!
MUSLIMANSKA POLITIKA: malo bi savez sa hrvatima da sjjebbu RS, drugi put bi malo savez sa srbima da sjjebbu HRHB. kad sjjebbu jeddne i druge oni bi napravili unitarnu muslimansku bih u kojoj bi i vladali. nisu srbi i hrvati tolike budale da to dozvole. lojavci, idite u svoju matičnu zemlju tursku.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
E ovako su bojkotima njihovim sabotirali,napustali parlamentarne sjednice 90-tih.Tada je njihov doktor porucio Muslimanima onu njegovu legendarnu.... Sve ove igre podsjecaju na te godine.
Ustaljena cetnicka praksa.Bezanija
Cemu pobuna,ako ste cisti?
Da se pokaže da su vaše institucije BiH bezvredne kao i ta kvazi država
Cemu pobuna,ako ste cisti?
Super. Neka se odreknu i plata. Nema rada - nema plata. Mada ni dosad plate nisu zarađivali...
Kako sam dobio kredit u 1 sat od ovog zajmodavca ime gospođa Sheniqua Eatman, kad sam vidio ljude s obzirom iskaz o njoj i kontaktirala nju također i obrađujemo dalje sa kredit transakcija može li smatrate da u roku od sat vremena i primati iznos kredita u mom računa, obratite se je na e-mail [email protected] Mrs Antonio Maribel
POSTOJANJE TAKOZVANE REPUBLIKE SRPSKE JE SRAMOTA ČOVJEČANSTVA!!! Tvorevina nastala na pravoslavno-srpskom terorizmu, genocidu, silovanjima, mučenjima i agresiji na Bosnu i Hercegovinu ne treba da postoji. Prava svih naroda u BiH trebaju biti ostvarena na nivou građana prije svega uz zaštitu ljudskih prava nacija, kao i grupacija građana druge vrste.
Genocidni političari nisi ni potrebni u parlamentu države BiH, takve političare treba ignorisati i na kraju krajeva protjerati ih iz države jer samo smetaju i koče razvoju države BiH, a što je najžalosnije opljačkali su sve što se moglo opljačkati u zločinačkoj i genocidnoj tvorevini pa su sada prešli i na federacijku BiH i zato ih treba ukloniti.
a kad bojkotuju sjednicu, bojkotujul i place?
Tri su opcije za bosanske djikane: 1.traktorima za Srbiju, 2.traktorima u Srbiju, 3.traktorima ka Srbiji. Neka nose svoj jad i bijedu tamo odakle su je i donijeli. Uključujući gusle i deseterce. I onog zmaja od Sipova.
Nisu KOLEKTIVNO KRIVI, al' se KOLEKTIVNO BRANE?
Zasto se netuzi rs za genocid nije mi jasno ni poznato....
U slucaju tuzbe, Srbija mora odmah prekinuti diplomatske odnose sa bih, potom joj objaviti rat, pregaziti u roku 3 dana, ograditi i izolovati muslimanska 24%, hrvatima dati njihovo, RS pripojiti, zavrsiti ovu pricu jednom zauvijek.
Kad nisu mogli 92'e vala sad ne mogu da ga jebeš :D
Ti se to jucer rodio sta li?
tako je i 91' počelo, napuštanje sjednica itd itd.
ako sud utvrdi da je bila agresija i ko je izvrsio agresiju na BiH neka kazni agresora barem nadoknadom stete ako ne utvrdi da je bila agresija onda je bio gradjanski rat sa najmanje cetiri vojske gdje su svi ( uz povremene saveze sa ostalima ) ratovali protiv svih ALI, posto ce obe strane tvrditi ono sto tvrde i prije odluke suda, kakva god da bude, proces je bespotrebno trosenje novca koji ce samo podici tenzije
predsjednistvo ili parlament trebaju donijeti odluku da medjunarodni sud utvrdi je li bila agresija ili gradjanski rat posto se u bih nikad nece rjesiti to pitanje svih pitanja ovu odluku donijeti zajedno pod uslovom da, po donosenju odluke, SVI postuju odluku kakva god da bude cime bi moglo doci do cistijih odnosa i pomirenja u BiH posto ce obe strane tvrditi ono
@attillla Gradjanski je rat bio. Pa nije valjda agresija Srba iz Dubice na Srbe iz Trebinja. Niko u bh nije ratovao umjesto nas. Znate vi to dobro, ali vas je samim sebi tesko priznati da vas je saka bh srba drzala u sahu 3,5 godine.
odbijte im dnevnice od plate,cisto posteno ;D