Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glasaj kao Fadil SDA, glasaj jednako kao oni što uništavaju državu
Svejedno da je jedini Fadil glasao protiv
Ako uvedu zonu zabrane letenja ili izvedu zračni udar na Krmka, čujem da je RS već pripremila odgovor, zabrana letenja u Americi, embargo, udar na Pentagon i Bijelu Kuću. Ekonomski analitičari najavljuju poskupljenje traktorskih guma u Banja Luci zbog povećane potražnje, valja ih vaktom zamijeniti
To su funjare kompa moj,njima je suđeno da u opancima pješače do smrdije.
Fadilu Novaliću i lopovima odgovara bankrot da sakriju svoj kriminal, lak im i rat odgovara svima da milione sakrinu, narod je ovca joja će opet da gine a ovi će ili u trezor iži ispaliona ko ovaj afganistanski predsjednik
Juga kad se pocela zayebavati s MMF-om i sllicnima krenulo ulje, na bonove, iskljucivanje struje, par nepar .. a malo poslije toga nestade i Juge.
@ BW Gdje neće podbaciti Tito se zaduzio na jeftino i umro na vrijeme a kamata poslije išla preko 15%, SSSR bankrotirao gdje neće Juga , u Britaniji isključivali struju i nisu vozili smeće, samo što je Tačerka rasprodala sve što se moglo prodati i posreći im se nadjoše naftu na sjeveru. A drugovi skontali samoupravno printanje i FOREX kod vječne vatre ...deviza, deviza.
ZASTO ?! Pa to su neinteligentni i nabjedjeni idioti , kojih bas briga za ekonomijom . Nakrali se dovoljno i to u keshu !!!! Krediti im ne trebaju !
Već ranije sve napisano. Džebe pročitah sve ovo, nigdje odgovora zašto je vijeće odbilo sastanak.
To je dobar potez,neka im odmah skinu sve sa računa ,neka stane isplata plata i svega,ovičan narod od toga nema ništa samo stranke i pplitičari
Zavrnuti pipu svima i naplatiti dugove odmah pa da vidimo ko je likvidan, a ko ne.
Samo glasajte za SDA,HDZ i SNSD....to je nas buducnost...onaj koji je protiv gore navedeni govana je pametan pa ako/kada pobjede da mogu spakovati kofere i pa-pa....
Najljepše bih Vas zamolio ( MMF ) da im ne date više ni marke i da sva potraživanja naplatite što prije u protivnom aktivirajte garante koje imate ,konfiskujte šume i sva prirodna bogatstva.
Me sikiram se uopšte,daće oni pare,u interesu im je da nas zaduže,a banka uvijek može naplatit.Jadan narod koji će sve to platit,doduše i narod je ko i političari,ne treba nikog ni žalit
Ovo znači da je Novalić, kao Bakirov pijun, u ime svoga šefa rekao da je Didikov pristup ispravan. Ako je i od SDA, dosta je, idite i jedni i drugi i treći u 3 PM.
Ovo je samo način da se ubrza pad ovih uhljeba. Sami srljaju u propast. Jedva čekam da MMF povuče pare pa da se narod napokon pobuni kada vidi da nema para za penzije, socijalna davanja, plate administraciji, zdravstvu, školstvu... Neće drugačije ovce ni skontati.
sve je jasno ko dan. bake je pristao na fildzan drzavu
Ovo je samo način da se ubrza pad ovih uhljeba. Sami srljaju u propast. Jedva čekam da MMF povuče pare pa da se narod napokon pobuni kada vidi da nema para za penzije, socijalna davanja, plate administraciji, zdravstvu, školstvu... Neće drugačije ovce ni skontati.
Bravo Fadile nakazo, otac te hebbo bagljavi !! Ološu.