Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez obzira na zlonamjerne stavove Makrona, moramo se zapitati: Da li je bilo potrebno u ratu primati mudzahedine u redove ARBiH, da li je trebalo dozvoliti emisarima iz Saudijske Arabije i Irana da indoktriniraju naše ljude, da li su potrebna Arapska naselja u Sarajevu itd, itd ? Ko je odgovoran?
@heraklitxy Da pocne ponovo rat (molim dragog Boga da se to nikad ne desi) - i da su ti zivoti najblizih u pitanju, te da si na liniji sa jako oskudnom municijom - odgovorio bi sam sebi na prvo pitanje. U tom stanju ne pitas ni ko pomaze ni kako pomaze, samo pomozi. Ljudi koji su priskocili u pomocu tim jako teskim trenutcima ne zasluzuju nista drugo do postovanje prijatelju. Ni druge dvije teze ti nisu validne, ali bih morao duze argumentovat.
Bih je primjer za EU i svijet kako se mala zemlja borila za ocuvanje svoje duse koja nikog nije mrzila, cak sta vise voljela je i one koji je otvoreno izdase i mrze je. Ima pojedinacnih problema ali BiH nece biti nikad ona koja proizvodi mrznju vec samo ljubav i suzivot. Mrznja je uvijek imputirana svana od strane onih koji njome i uz pomoc nje vladaju.
@simao21 bravo, najbolji komentar i ziva istina.pozzz
@simao21 Potpuno se slažem. Sačekaj još malo da ovi profesionalni mrzitelji iz srbijanskih obavještajnih službi dođu na posao, pa čitaj komentare na ovaj članak. Ništa ti drugo ne treba. Mi trebamo ostati takvi uprkos njima.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ponekad pomislim da je i ovaj Klix vlaski,sobzirom sta vlahadije dnevno posjeti oval portal i sta istima se sve dozvoli, odnosno kakva baljezganja i vrijedjanja, samo da nije i ovaj klix neka vlaska podvala.
BiH je meta jer propagandni rat protiv ove drzave nije nikad stao, od 1992 do danas.
Potrebno je priznati samima sebi da problem postoji. Nakon toga treba pokušati problem riješiti. Mora biti da Islam kao religija, a i svjetonazorski sklop nije samo mjera razlikovanja i alijenacije od vlastitih korijena, šovinistički temelj nove kvazi nacije, nego i vrijednosno ustrojstvo, kulturološka poveznica s ostalom djecom Abrahamovom koji su, stjecajem povijesnih okolnosti ostali privrženi katoličanstvu, pa čak i s vlaškim došljacima s istoka.
@nadmocni.intelekt: Otkrivanje kulture suživota novopridošlim, radikalno islamiziranim, sunarodnjacima nije zadatak nikoga do onih koji bi da ih se (zbog razlikovanja od ostalih, nažalost) naziva Bošnjanima, Bošnjacima.
a pazi komentare ovde,,"mi smo najmiroljubiviji,,,mi smo pacifisti",,jebote kako sebe lažete!! Čovek vam rekao istinu , a ona vas zabolela i probudila iz sna u kome ste živeli,ali najtužnije iz svega je što ništa nećete iz ovoga da naučite već ćete kao i uvek u drugome krivicu da nalazite,,,čuj,,"mi smo najmirovljubiviji",,,ma kako da ne!!
Eto dragi moji Bosnjac Bosanci i ostali vidite da smo smetnja svim fasistima...islamofobima...nacistima i francuskim gownarima Miterranu i ovom iskomplexiranom babojebcu Macronu...stisnimo redove mnoga iskusenja su pred nama...za pocetak treba da se rijesimo sumnjivog Izetbegovica i svih onih koje nam je stavio za vrat...
Babo☆ebac se za☆ebava
Islamofob..
Vidi se sa kakvom se Kolinda-bombom druži Makri.
Prokužio vas je jbg...
macron je u u pravu, islam je ideologija koja ne podnosi druge i dugacije
vidjeli smo kroz historiju ko mrzi, tlači i pravi holokauste !
ne serite! gdje su te vehabije? sta serete?! izmisljanje u korist napadanja i stavljanja sa strane! Hrvatska to radi jer joj ne pase da se BiH razvija i ne daj Boze prestigne Hrvatsku?! hebo vas vehabija
Njemacka ima masovne probleme sa arapima ! Arapski klanovi uvlace svoje u stratzke pozicije tamo vize su ukradene i lazno izdate po arapskim zemljama !! To su sve cinjenice a EU zna da su se arapi i turci u BIH uvukli i znaju da se pokusava navest BIH narod na teror ili kriminal!! Sta ocekavita od politicara dje hitnoj treba 45 min do mjesta zlocina i udesa a djamije na svakom cosku
Vidljivo je da Srbija i Hrvatska igraju veoma prljavo u odnosu na BiH. To znaci da bi mi trebali se aktivirati na medjunarodnom planu na više strana, a ne kao Bake i Dzafer samo na relaciji Sarajevo-Ankara.
Nabijem na kurajblu sve osobe željne rata i zavrtim ih ko na ringišpilu! aaaaa hahahahahah