Bez obzira na zlonamjerne stavove Makrona, moramo se zapitati: Da li je bilo potrebno u ratu primati mudzahedine u redove ARBiH, da li je trebalo dozvoliti emisarima iz Saudijske Arabije i Irana da indoktriniraju naše ljude, da li su potrebna Arapska naselja u Sarajevu itd, itd ? Ko je odgovoran?
@heraklitxy Da pocne ponovo rat (molim dragog Boga da se to nikad ne desi) - i da su ti zivoti najblizih u pitanju, te da si na liniji sa jako oskudnom municijom - odgovorio bi sam sebi na prvo pitanje. U tom stanju ne pitas ni ko pomaze ni kako pomaze, samo pomozi. Ljudi koji su priskocili u pomocu tim jako teskim trenutcima ne zasluzuju nista drugo do postovanje prijatelju. Ni druge dvije teze ti nisu validne, ali bih morao duze argumentovat.
@heraklitxy nije im trebalo dozvolit da udju u BiH tacno je,ali posto vidim da ne znas sta se desavalo kao ni stotine onih koji su ti dali lajkove,ja ci ti nakratko objasniti par stvari,mudzaedine je u BiH pustio Tudjman sa jasnoom propagandnom namjerom namjerom njih mozda nekoliko stotina,uradio je isto sto i Macron,a upitaj se ti da li su Srbija i RH kod toliko oruzja i ljudstva trebali dozvoliti hiljadama stranih ratnika da se bore na njihovim stranama?
Prikaži sve komentare (182)