Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jednostavno, zato što ga ne zaslužujemo...
Zato sto smo muslimani...,kratko Jasno. Dovidjenja prijatno!
Kad procitas tekst,ispada da su Madjarska i VP krivi za to.Logicno pitanje je zasto zbog njihovih greski,treba da ispasta BiH? EU mora uvesti da ako vecina glasa za nesto,da se to usvoji.I da niko nema pravo blokirati odluke vecine.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bolje da Klix pise malo o Osmici. Ne smije pisnuti.
A jes,samo u Njemackoj ima 15 miliona muslimana,pa nikakav problem
Ljudi nam dali uslive mi bidalesemo i sad se cudimo. ma hajte molim vas
Ok, znači iz EU nam pošalju visokog predstavnika koji nametne odluku zbog koje EU neće dati kandidatski status....oj zemljo otvori se...
Da amerike nije bilo ovdje u bih nikad rat nebi stao. Mozes misliti sta bi sad sve karadzic imao i koliko oligarha bi imao. Ali svejedno ovi danasnji politicari su ustvari oligarsi. Samo pricaju i svadaju se kao šibicari prodaju šibicu bez kuglice.
Koji ste vi igraci ? A prodajete bez carine svoje proitvode BiH. Kako ste vi evropljani slsbi ljudi.
Francuska i nizozemska neprijatelji bosnjaka nozozemska je svakako odavno
Nismo ni za ovo gdje smo Sjedi gdje si i za gdje si nisi sa etno nacionalistima.
MostaracOdDo, povedi nas na proteste!!!
Boli nas dupe i za Nizozemskom i Francuskom i LGBT
Pa vidi, ako nam ne daju status, treba lagano okrenuti pregovore sa Rusijom. Čisto da se malo uzdrmaju fotelje ovim glavonjama u EU. Ne bi voljeli Rusiju na vratima EU. Treba biti mudar.
Nismo mi za Evrope ma kako visoko mislili o sebi
Pošteno, nismo zaslužili ali ako su Moldaviji dali, koja je gora od nas te dio teritorija je okupiran, i Ukrajini, koja je ratom zahvaćena, trebali bi onda i mi dobiti taj status
Zato sto su kroz povijest mrzili BiH i dokazali su svojim djelima 90 tih posebno 95. Dovoljan vam je odgovor
Zato sto jedni podrzavaju genocid dok su drugi uveliko ucestvovali u istom .
I ne trebamo dobiti status naravno. Kako cemo to i dobiti kad OHR radi protiv 14 misljenja EU. Tako da prvo treba ukinuti ovaj apartheid pa onda ostale stvari
Realno upravu su, jer su institucije koje vode naši politicari skroz zakazale.Korupcije na svim mjestma,od vađenja papira,dozvola,pa do zaposlenja koje je nemoguce bez novca.Ima ta teza oko muslimana palestina evropa, ali.Vidite da omladina i ovako ide,škole sve praznije,djece po ulicama parkovima sve slabije ima,šta ce tek biti ako nekad uđemo u EU ko će ostati KO pa politicati,uhljebi,psi,mačke,MEMO i Youtuberi i Tik tokeri poput Hatica,Faće itd i to ce biti kraj civilizacije.