Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karicku ne simpatisem ali Cudicka je najveći prevarant na političkih sceni zadnjih 20 godina
Našisti su se opasno zaobadali, mnogo ih je pogodio Dan nezavisnosti, a tek sad kako ih trese Ramazan, miris somuna, ezani, mladi postači povucite ručnu ili idete na Fadilove respiratore.
".. trese ih miris somuna.." hahahahaha bolesni kralju krajnosti!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zabi joj ga gradonačelnica. Aferim!
Nema vecih izdajnika od njihove stranke, od kera kojovica, yutelovca koji je uvjeravao sarajlije da se jna ukopava oko grada zbog vojnih vjezbi, preko ublehe i kvazi umjetnika niksica, dezertera forte, vildane kojoj smetaju ezani i ramazan, cavare i baralije koji su dali prednost uzpovcima ispred patriote- doktora, miokovica koji mrzi Bosnjake, nesposobnog mandica koji je šalovao 3 stepenista za 4 godine
Benjamina je dama, Sabina, hmmm koliko je obećavala u izbornoj kampanji pa sve slagala, šta reći za nju hmmm
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zahiragić zna kako sa postupa sa ovima što skidaju ljiljane i grbove bosanske za koje smo ginuli i to sve dok se na 70% teritorije BiH viore četničke i ustašhke zastave, murali Mladića ,Karadžića.. Albanski scenario za ove veleizdajnike kojo bi ponovo bošnjacima Potočare da prave. Čundrićka je čettnička kučka udata za Dritana i j.b..la se ko štuka po Njemačkoj dok sam ja tri i po godine ratovao i dva put ranjavan i sad ta čettnička kuja mene zove ultradesničarom..
Zahiragić zna kako sa ovima što skidaju ljiljane i grbove. Albanski scenario za ove veleizdajnike kojo bi ponovo bošnjacima Potočare da prave. Čundrićka je čettnička kučka..
Sad znamo odakle pušu više vjetrovi da se skidaju ljiljani sa grba u Kasabi. Kasablije su bošnjacina podvalili Našu Stranku sa Vojvodom Peđom Kojovićem, podvalili nam Vojvodu Mijatovića,Bošku Čavar, Begu Bektića u Srebrenici. Tu samo Albanski svenario za ove Vučoćeve podmetnute kvislinge postoji. Zahiragić je 100% u pravu, sa isdajnicima samo šala u čelenku...
Sabinaaa, Sabinaaaa, budi moja voli samo mene.... Sabina Sabinaaa, neću život pored druge žene!
Bravo gradonačelnice, Sabina sjedi 1!
Nego, ima li netko iz SDP-a da je glas dao za Nešića?
Sabina, nadam se, ima neku školu i znanje koje će joj pomoći da obezbjedi sebi normalnu egzistenciju nakon 2026 godine. Što je bila na jaslama ovog naroda, bila je. Neće više sigurno
Jao nazor koalicije.Ovdje je pitanje dana kada ce puci.Karicki puna podrska a Cudicka dno dna od zene
proca se da ovu Cudicku buba Kosarac i Magoda jer voli Zlostavljace zena
Pa tako su joj naredili, aima tu ljubomore. Kada je gospođa ljubomorna na nekoga onda je vrlo opasna!
Obe su mi drage, nije lijepo da se svađaju.
Nisam ja, nije ni Gradonačelnica a nisu ni Srebreničani, dobio ni marku od tog filma. Film, naravno treba i dobar je, ali ga ne treba hvaliti ni zloupotrebljavati kada nekoga hljagate a druge uzdižete.
podrška Gradonačelnici, a veliki ljutko za Ćudićku. Ćudna mi je skroz! Volio bih da je navela ultradesničare s kojima gosp. Karić sarađuje. To što je Žbanićka snimila film o Srebrenici, ne mora biti iz patriotskih razloga. Možda je prepoznala osjetljivu temu u društvu i to snimila i naravno, dobro naplatila.
Nisam ja, nije ni Gradonačelnica a nisu ni Srebreničani, dobio ni marku od tog filma. Film, naravno treba i dobar je, ali ga ne treba hvaliti ni zloupotrebljavati kada nekoga hljagate a druge uzdižete.
Sabin sauliši se, ili što bi englezi rekli: touch grass. Mani se palamuđenja, niste vi više opozicija. Ispadaš isfrustrirana
Bravo gradonačelnice. Sabina ti si školovana i rječita ali nema te nigdje. Eh kada bi i i ti bila energična i radna barem upola kao gradonačelnica... Ali nažalost nisi joj ni blizu u tome. Gradonačelnica ima niz aktivnosti i rezultata iza sebe a možeš li to ti reći Sabina za sebe? Šteta, mogla bi biti puno, puno korisnija. Zato ne kudi onoga ko neprestano i iskreno radi u korist građana Sarajeva i Bosne i Hercegovine.