Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba im smanjiti plate...od kud njima pravo da od srbende DodiCka to traže??? Pa jel znaju da će onda njemu i njegovoj porodici otimati iz usta,nije budala da od svojih članova porodice uzima da bi dao nekim tamo prosvjetnicima!
Nepismena dodikova genocidna sirotinja krezuba
pa oni djecu uce da ih je citav svijet osudjivao i nato bombardovao...samo zato sto su se bavili humanitarnim i naucnoistrazivackim radovima...da je radovan karadjic osudjen jer je izmislio frizure pomocu strujnih udara i da je ratko mladic osudjen jer je patentirao pelene za odrasle...
Prosvjeto u PC vratite se fino kući na Ozren,Kozaru,Romaniju,Liku...
@dragonba Takozvana rs bolji dio BiHhahahahhahahahahah
@bosnavazda nažalost nemaš tu više koga prosvjetlit,obrazovat i odgojit. Samo podjelit sjekire i nazad u šumu.
Evo ovih sto ubijaju macke iz pistolja
Malo primaju?
Sve ce to Milorad smiriti gajbom piva i litrom rakije i opet ce glasati za njega.
De facto ekonomski egzodus...
Pošto prosvjeta i kultura naprosto cveta u Prelepoj