Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alija Begic vijecnik u opstini stari grad odlucuje o sudbini gradana.Boze sacuvaj ko za njega glasa.
Alija Begic i brat mu umaju dozvolu za zgradu od 12 spratova na tom parkingu kod opstine. I to bi se trebalo ispitat.. a sad ljepo na dzumu u Bakarbabinu Dzamiju pa ih pohapsite!
Firma logic koja je drzala parking na Kovacima je vlasnistvo Ajdina Brkovica-MonetizeAd, kriminalca koji je bio najveci sponzor kampanje Irfana Cengica, a kojem je ovaj zauzvrat obecao svega i svacega.
Alija Begic isfinansirao kampanju Irfanu i sad kad mu vise ne treba u cuzu. Odakle Irfanu pare za kampanju skuplju nego predsjednicku? Ima tuzilastvo posla koliko hoces.
svaka čast za ovo trunka al na bolje zauhar je možda bi bilo pretjerano al trebalo bi i imovinu koju su stekli od ovi parkinga oduzeti jer dosta je bilo begica i njima sličnih da ništa ne rade a ubiru milione i to preko leđa građana
sta ga pecatite, ionako se nema gdje parkorati. Ovo treba sirom otvoriti i dati besplatan parking dok se ne rijesi.
Ja oronulih zgrada i tuge u centru grada..
Mozel se sad ovde dzaba parkirat? Ja klixa, sto niste odma pitali da znamo?
Samo glupo mi ovo ovakvo pecacenje jer podrazumjeva ne koristenje parkinga. Treba napraviti modus gdje se parking koristi ali sva naplata ide u budzet grada tako se ne bi dodatno eskalirao problem parkiranja u gradu, grad bi imao dodatne prihode a i onaj radnik sto naplacuje, koji nije kriv, ne bi ostao bez posla. Ovako bezveze zjapi prazno....
Zato se Bubin i Jalin "menadžer" profesionalno izvukao iz ovog svega a svi znaju da je jedan od glavnih aktera
Imaju li ovi žestoki momci kakvog drugog posla? Ovo sa parkinzima mogu završiti komunalci.
Šifra za lopovluk: Selam alejk hadžija 🤮
Jbt neces vise imat gdje auto ostaviti u starom gradu
To je onaj dobrotvor sa hayata koji dijeli hedije. boze sacuvaj.
Gdje je Hadzibajriceva svaleka siptarka?