Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje da je dosao da je otvorio neku sifru ili dao donaciju da djecu sa posebnim potrebama...dosta nam je tih nekih otvaranja objekta a nigdje hljeba u usta
E hvala Aliji na filđan državi. Baš nam je svima sad lijepo, a Bakir nastavlja sa babinim stopama, obnavlja tamo neke šupe koje naziva muzejima i to državnim parama. Svi ste vi političari govna, jedite govna i dušite se u ''govnama''...
To je kuca gdje je rodjena sotona, djavo u liku " covjeka "
Ko kaze daj Alija rusio yugu po...em se mu u mozak il nek cita i gleda ili je lud..Alija tokom svih sastanaka 90 i 91 prve je bio za opciju opstanka Yuge ili u federativnom kao sto je bila ili u konfederaciji pa imate na yutube pogledaj te pa nepisite nabuloze,nego Alija nije stio da ostane u velikoj smrdiji.Srbija je slavila kad je slvenija proglasila nezavisnost i kad je vojska pruzela bila sve prelaze granicne u Sloveniji borislav jovic naredjuje vosci povucite se na rezervne granice..I jos da dodam da cetnici nisu naravili cetnitet nego sranjo tudjman koji je pataloski mrzio muslimane Bosnjake i koji je evci neprijatelj bio Bosnjaka nego Slobodan Milosevic samo sto nije smijo sve radit otvoreno od Amerike i zapada.
Vidim da je četnicima i ustašama Alija u "lijepom sjećanju". Što li, hehe ?
Pozovite broj 090-292-038 i tako donirate 3 KM za Karađoz begovu Medresu u Mostaru. Pozovite 090-291-023 i tako donirate 2 KM za Koaliciju 1 Mart.
Bosnjaci u Izetbegovica gledaju kao u boga, kao sto su u svoje lidere gledali i drugi, , ali koji su rezultati Izetbegovica kao politicara? Sacuvao Bosnu? Da nije bilo politickih interesa Amera (koji su Bosnjaci debelo platili) ko zna sta bi bilo i od ovakve Bosne. Alija je samo radio ono sto su mu govorili. Sta je mogao da uradi sam , a nije? Mogao je da podrzi Lisabonski plan 1992 koji je politicki i teritorijalno bio dva puta bolji za Bosnjake od Dejtona. NIje to uradio. Mogao je da uslovi ostanak u manjoj Jugoslaviju sa mnogim koncesijama za svoj narod. Nije to uradio. Albanci jesu, i sta im fali sada? Birao je s kim ce da pravi dil prije rata. Izabrao je da to bude Tuđman i hrvatska strana. Kako je prosla Hrvatska, a kako Alijina Bosna - vidimo. Sta je, dakle politicki dobro i pametno uradio Izebegovic? Nista . Bio je vjernik i dobar musliman (za one kojuima je to vazno). Ali ti nema veze sa njegovom katastrofalnom politikom.
Alija je bio veliki čovjek al' što mu sin posra lozu to nigdje na svijetu nema...
Kada već toliko vole Aliju Izetbegovića, zašto ga ne presele sebi u Tursku ? Evo vam fino njegov mezar i nosite ga u Tursku, kada ga već toliko volite. Ali ne ! Nije njima ni to Alije, već do kontrole, kontrole nad Balkanom. To oni hoće, kontrolu nad nama. Kao da nije dosta što su nas držali pod okupacijom nekoliko stotina godina.
Kada već toliko vole Aliju Izetbegovića, zašto ga ne presele sebi u Tursku ? Evo vam fino njegov mezar i nosite ga u Tursku, kada ga već toliko volite. Ali ne ! Nije njima ni do Alije, već do kontrole, kontrole nad Balkanom. To oni hoće, kontrolu nad nama. Kao da nije dosta što su nas držali pod okupacijom nekoliko stotina godina.*
Hvala Turcima, braći po vjeri..
Kakva bolan braća ? Pa prije će ti Zanzibar pomoći nego Turska. Nikada ti oni neće biti braća, nikada. A ja sam mislio da samo Srbi imaju taj kompleks "braće" (Rusija njihova velika), ali sam se izgleda prevario. Niko nama neće pomoći od ovih velikih sila, ovo zapamti što ti govorim.
@Tesla Tesla, Tesla.. Prije svega trebaš raščistiti, kakav vid pomoći očekuješ, možda novac u ruke, pa nisu Turci ludi, niti blesavi da ovim našim ublehašima daju novac, koji će završiti u njihovim džepovima, Turci investiraju u BiH putem razvojnih, infrastrukturnih i kulturno-historijskih investicija, doduše to može mnogo bolje. Za tvoju edukaciju: http://www.tika.gov.tr/en/
PRIKAŽI ODGOVORE (9)