Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova "drzava" je toliko jadna da ne moze bit jadnija...
SDP samo da preuzme Denis Becirovic to bi bila extra stranka , ali Niksica je vjerovatno SDA ucjenio da mora ostati i unistavati stranku inace ide u corku.
i kada covjek pomisli da ne moze biti gore.............opet iznenade.......
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I 2018.GODINE SVI NA JEDNU STRANU U BORBI PROTIV NACIONALNIH KRIMINOGENIH FEUDALACA SDA,SNSD I HDZ!!
@AntiQ NE,ZA NAJSNAŽNIJEG PROTIVNIKA SDA!!
Grospicka.
Komunistička regimento a gdje su vaši "menadzeri"koji su zadužili UKC milionskim dugovima
Zaduzili su vjerovatno zato sto su lijecili ljude, imali ispravne aparate, imali lijekove i ostali materijal... Sve to kosta... Ova gamad sda-ovska 'em pokrade novac 'em nikoga nisu izlijecili Samo su sebi bankovne racune popravljaju.
@dzelo5 Jahhhh, jesil' to sam smislio ili su ti iz centrale stranke izdiktirali sta ces napisati? Drzavnim parama moglo je raspolagati nekoliko ljudi, neki od njih sigurno jesu ukrali velike svote novca ali sigurno ne i bas onoliko koliki je minus, dakle dobar dio tog novca stvarno i jeste potrosen na lijecenje, nabavku lijekova i repromaterijala, dok za vrijeme diktature bakirove krur6etine ocigledno nema novca ni za lijecenje ni za nabavku lijekova i repromaterijala.
Sve se ovo cini mi se priblizava crnom finisu.Sila se demonstrira na sav mah,dokle tako ne znam,ali jos dugo nece sigurno.
haj ba i ti si mi na vrh glave,suti majke ti,kada je prodaja stanova u Bosmalu bila ti prvi se nacrto* da kupis....odakle tebi ???naklepo se i ti haj ba razligu sa supljom!!!
sve smjeniti zajedno na čelu sa njom, jer su ista govna, bijedni, neiživljeni ,iskompleksirani, primitivni i jadni SDA doktorčići- piuni, spremni sutra zamjeniti dres za bilo koju opciju, bez morala i časti pljunuti sebi u lice i pogaziti ljudsko dostojanstvo, samo da se održe na pozicijama
Ubjeđen sam da je napravljena sabotaža na aparatima, jer se očitovodi organozovana hajka
E za ovog covjeka iduce izbore treba glasati. Jedini glas razuma u ovoj ludnici
hahahahahahahahahahahahahaha.......e ako je ovaj ''spasitelj''....ne treba fala....
Ovaj ratni dezerter bolje da nam isprica kako je proso na aukciji u Bosmalu...uzel se stan,za kolko...
@virus1 kakve to ima veze sa stanjem na KCUS
@WalterW ima,zato sto je i ovaj isti ko i svi drugi
Molim vas ostavite je tu, jer ako je smijenite onda ce se kandidovati za predsjednistvo a tu moze jos vecu stetu napraviti.
@Danac ma ne moze. Sta moze tu uraditi? Pokrenuti reviziju tuzbe?
Sebija radi ono što su već uradili sa svom industrijom u Bosni. Treba upropastiti zdravstvo do te mjere da moraš tražiti pomoć kod privatnika. A to će naravno biti u vlasništvu nekog iz vladajuće strukture
Moj Mašiću bolje ne diraj u g.....o da ne bi ona smijenila vladu fbih i raspustila parlament!
Treba organizovati masovne proteste protiv SDA i protjerati ih i smjeniti zauvjek i da im nikad nepadne na pamet da se vrate.
@mazga na zalost dobijaju izbore
@izacose crveni kmeri ili zeleni kmeri, kakva razlika? Hoce li ikad neko sposoban ovu zemlju voditi
Hoce li iko poduzeti nesto konkretno ili smo osudjeni na prebacivanje krivice sa jednih na druge??
1.Pacijentima dati imena clanova bivseg menadzmenta UKCS i nekih njegovih ljekara, da im oni objasne gdje je 100 miliona duga koji su napravili,izmedju ostalog i SDP kadrovi. 2.Ostavite gospodju Izetbegovic na miru da pokusa dovesti nered u red. 3."SDP BiH ce opet osvojiti bosnjacke glasove onda kada dobiju bar 1 procenat tamo gdje sada vladaju razbijaci Bosne."
@jo 92 prosli menadzment ako i nije valjao, smjenjen je. Sada se mora smjeniti izetbegovicka i pokusati vratiti doktore koji su napustili bolnicu otkad je ova dosla. Kakvo crno "ostavljanje na miru"
Ovi što komentarišu na ovom Klixu su izgleda mahom SDP i poneki SBB, ili je to roganizovano komentarisanje kao neka kontinuirana politička kampanja.
@NadREALITI sdp-ovci preruseni u pacijente sa onkologije unistavaju bosnjake i bosnjacku elitu
Ovo treba čisto nestranački i profesionalno gledati. Činjenica je da je humano zdravstvo u KS palo na najniže grane za rada aktualnog menadžmenta, koji je pokušao svoju efikasnost da dokaže štednjom i to preko leđa pacijenata, čime je napravljen totalni promašaj same funkcije zdravstva, što je u biti prevarea osiguranika ZZO, koji očekuju punu medicinsku skrb u bolnici. Zdrav razum naroda, rezon profesije i poražavajući rezultati traže smjenu kompletnog menadžmenta KCUS-a