Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J*3em li ti Fahro majku lopovsku.
SBB pijaca otvorena! Od sutra je slobodan prohod - ko da više!
S obzirom da sve sto je bosansko ogovaraju ja zaista, iskreno, zelim vam da udjete s nekim u koaliciju jer tesko da ce imati glasova. Znam da moj nece imati sigurno, kakav god da si ako si dosao u BiH ko ti daje za pravo da blatis bez imalo obraza na sve moguce nacine ljude koji su prosli najgore ovdje. Kakvi god oni bili, treba imati postovanja. Na stranu to sto bi ih sve zatvorio na neki pusti otok.
"To je, smatra Glavni odbor, početak podjele države i dobijanje hrvatskog, odnosno muslimansko-bošnjačkog entiteta i fildžan državice, što je politički nedopustivo i značilo bi iznevjeravanje svih žrtava koje su date za državu Bosnu i Hercegovinu. " Objasnite to ovim zelenasima i SDAovcima koji ne vide dalje od nosa. SDA zeli podijeliti Federaciju sa HDZ-om ali to stoka jos uvijek ne konta.