Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zelim egipat ili siriju u BiH za jacu SIPU, jacu BiH! nek crknu bradonje
a to tebe boli pickice,znaju bosnjaci i ko je saj i ko je i cija sipa al nemoj mislit da ce biti klanja bez opiranja,nauci da plivas nadosla je drina krmce
18 mrtvih ....
sigurno je bilo malo zabune zbog saj-ove cirilice
Trebali su pohapsiti ove srbijanske policajce vjerovatno su krivi za neki zločin u Bosni i Hercegovini.
SAJ --Silna Armija Janjičara! haha
Conte 02.10.2013. u 16:34 Odgovori 02Slijedeći modul je obuka u radu sa nožem, gdje su stručnjaci SAJ-a, kao bivše beretke vrlo dobri. Samo neznam kolko su Bosnjaka poveli da im budu statisti u vjezbanju klanja a mozda ima jos logora po srbiji u kojima su Bosnjaci od 90druge pa nisu sad morali ic po kucama trazit i hapsit.
tako su ti u mom susjedstvu snimali film sa tematikom iz domovinskog rata, zaustavili neki auto BG taablica statisti odjeveni u četničke odore, brade i sl., i iz šale pitali vozača gdje si, idemo, ponovno je počelo, a ovaj odgovorio jel treba ponesti svoju uniformu?
Ni ovaj clanak nece proci bez ratne retorike
i ne treba,ko trazi i zakuvava onda mu se mora odgovorit i to ostro,da ne kazem OLUJno
Dzaba ovim budalama ponavljati da nije "srbijanski" nego "srpski". Dosad bi i cimpanza naucila.
@sasapuskin "SMRDIJANSKI" to je najpreciznije, ako se kojim slučajem okupate onda ce da bude Bugarijanski ili Gancilijanski :)
Boske, magare moje malo, sta to ti naprica? Sta tebe tako namuci, kukala ti majka?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Cetnici i jedni i drugi !!!
Slijedeći modul je obuka u radu sa nožem, gdje su stručnjaci SAJ-a, kao bivše beretke vrlo dobri.
SAJ je SAJ, prva antiteroristička jedinica nastala u SFRJ 1978. Bivše beretke ako ih još ima, godine čine svoje za specijalce, su PTJ.