Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast! Sve se može, kad se hoće! Dok fina gradska raja po kafama prića socijale i kuka, seljani zasuču rukave i odbrane svoje.
👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳 👳BOSNJO👳👳BOSNJO👳 👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳 👳👳👳👳💣💣👳👳👳👳 👳👳👳👳💣💣👳👳👳👳 👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳 👳👳👳💥💥💥💥👳👳👳 👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳
@baned I ocekuju da mi struja bude jeftina. Treba gledati ekologiju i sacuvati ljepotu ali i to ima svoju cijenu. Ili duplo skuplja struja (solarni paneli i vjetroelektrane) ili gusenje/trovanje ljudi u kaknju i Tuzli. Pa izvolite.
ovako se treba boriti za sva naša prava i nepravde.ovo je primjer za sve nas.nece se bez borbe u ovoj drzavi ništa promeniti na dobro
svaka cast, sad kuci iskljuci frizider i izgasi tv, sto moras gledati "nikad nije kasno"
Bravo!
Samo glup narod ne koristi potencijale koje ima. Mi se ubismo čuvajući okoliš, a onda sva djeca od te ljepote odoše u Njemačku. Može se uvijek naći ravnoteža, ali nismo mi sposobni za to, a bez vlastite energije osuđeni smo da budemo robovi. Sad će me čuvari prirodnih ljepota napasti, a neće razmisliti o tome zašto su im djeca na fakultetima u Austriji i Njemačkoj. Da se neće vratiti? Hahahahah!
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Svaka vam čast, rijetka pozitivna priča
Heoroine koje nece biti pozvane na stranacke televizije, ali su u srcima mnas koji znamo za njih . Pobijedili ste sistem . Pobijedili ste Hitlera
Svaka vam cast
Mudonje na aparatima
Bravo , počelo se raditi ispravno, za narod, kako i treba ! Čestitka !
svaka cast. neg je se tesko bosnji dici sa kafe sa nargile da postigne nesto I bori se a samo znaju laprdati po klixu
Prvi put čujem za ovaj slučaj. To ti je nase novinarstvo. Zna se sta se smije pisati a sta ne. I po cijoj direktivi. Sto se tiče slobode govora, mi smo kao Sjeverna Koreja. Jer nevjerojatno je u 21.st uz toliko društvenih mreža, portala, novina da sw za ovaj slučaj nimalo, ili vrlo malo zna
Ova borba nije imala veze sa potokom nego sa otporom finansijeru i koncesionaru Huremu i ekipi (citaj Turcima). Kakvo izletište, kakav potok!!! Prljava kao i svaka naša rječica, puna kesa i ostalog smeća. Bolje da su to počistili!!
Izgleda da si ga i ti ovdje popušio!
@persing Istina boli i ne pali kod krezubih nepismenih masa. Da smo mi normalni ne bi nam Torabi svetio vodicu, SDA krala 25 godina niti bi pričali viceve o nama.
Svaka cast! Kapa dole!
Hoće li se policija koja ih je umlatila udostojiti da barem izvinjenje pošalje ?! Beskrajno me raduje njihov uspijeh, kamo sreće da nas je više ovakvih život u BiH bi sigurno bio sigurniji i bolji!
turistički biser? WTF?
To ti je izgovor tzv NVO "Zvijezda granta". Strani lobiji im uplate lovu da zagovaraju budalaštine okolo i to traje 10-15 godina dok ne ugasimo TE i onda pušimo kupujući struju iz Austrijskih mini centrala kao što sad Bugari puše kupujući tuđu struju. Daju trećinu plate samo na račun za struju.