Komentari (359)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S tobom restart je suplja prica. Ako tebe proguraju onda su dokazali da debilizam nastavlja da zivi
Ljudi,Haris Zahiragic je covjeka zboo s nožem.
Evo ga Haris Bosniakum! Moralna vertikala, ako on ne promjeni nece niko! Dok je tebe i takvih ne gine vam potop 😘
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Zbog takvih ko ti treba je vratiti na fabricka podesavanja
Jedino zahiragic smije na mejdan sa seseljem
gledaj sto sda nastavlja da se sama unistava i za buducnost...od toliko sposobne i skolovane omladine...oni postavljaju ovog sto preko deset godina studira a jos ima krivicni dosje jer je izbo momka s nozem...ali njima je bitno da na sve klima glavom i djeli komplimente nadredjenima...sto je uz krivicni dosje odlicno za sda politiku...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Hahahahhaha, najjaci su mi ovi sto su opleli po Harisu. Svi jaki, pametni, a pola ih ne zna procitati sta on napise. Samo tisu kao i van klixa
joj glavonje majko mila
SDP je primjer kako jedan čovjek može upropastiti stranku i ideju. Mislim na Lagumdžiju. Arogantno, autokratsko vođenje stranke i kadrovske politike, poslušnici bez ideje, koalicione akrobacije, super-ego, žrtvovanje ideja radi svojih ambicija u vlasti. ..SDP je dugo propadao. SDA ide istim putem.
Mislim da je "rak" previse nagrizao vitalne organe SDA, a istevremeno Bakir nema dovoljno snage za snažan zaokret. Procijenivši dobro situaciju kao član predsjedništva stranke SDA, Čampara je i napustio.
Šuplji meho i danas bi ti meni po žvake išo.
Ovaj uhljeb vola sam pojeo.
Pojedi salatu nekad amidzaaa
Ahaha kako ofirno navija za sebe, fol za ideje mlaaadih, novu energiju :) Pa ne bas Zahiragicu, nije do godina ni do modernosti nego do mentalnog sklopa. A ti se u to ne uklapas.
NiP treba da se osamostali
Mrsh
Kraj je i tebi dosao mali Zahiragicu
Ne damo vam Sarajevo vise i krajjjjj
Jedino je u Zenici gori podmladak SDA. To se od malih nogu naučilo uvaljivati i to im je jedini talent. Samo lična promocija. Nigdje ideje..nigdje rezultata.. samo slijede ofucane primjere svojih partijskih vođa. Nema tu napretka s takvima.
Stranka koja ima ovakvu omladinu netreba da brine za svoju budućnost..ta budućnost je izvjesna...nema je.
😀😀😀😀😀😀😀😀😀!!!!!! KRKANLUK!!!!!!