Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
25 godina smo mogli ubirati pare od ovog objekta sad se ko fol neko sjetio
Sta nam je sve dragi Bog dao u ovoj nasoj maloj drzavi, a mi to ne znamo iskoristit..Haha , e svasta
Srusiti rugobu i izgraditi trzisni centar ili kakav neboder od 300 spratova.
@Seljofob - Ovo je ironija ili stvarno misliš tako ?
Sramota, sramota, sramota! Najzalosnije je sto je svake noci ovaj objekat pod ambijentalnim osvjetljenjem, kao da se jos treba dodatno isticati zapusteno stanje kasarne.
A, niko da napise da Novak planira donaciju i restauraciju kasarne da joj se vrati prijasni sjaj. Plan je da Djokovic pomogne otvaranje teniske akademije u Sarajevu.
Nek skala traži od austro-bugarske da je obnove. Oni su je i napravili nek je sad i obnavlhaju
@nick13 - Imamo li mi ikakvu odgovornost ikada i zašta, trebamo li mi IŠTA preuzeti na sebe...
Propala je ona davno. I sa kišom i bez kiše.
Ovakve historijsko važne objekte trebamo i moramo očuvati i obnavljati. Ne sumnjam u Skaku, sve što je taj čovjek uzeo da radi ispalo je savršeno!
@bravoJa - Ti se praviš blesav ili si stvarno blesav, SKAKA DA JE URADIO NEŠTA !? Pogotovu na objektu kasarna Jajce, na njoj je samo Fadil Novalić oprao prošle godine 100.000 KM za čišćenje smeća i to je sve.... Možeš i da provjeriš,ako baš hoćeš...
Bošnji bi se i nacrtana kuća srušila...
slika i prilika nase drage drzave
Otvoriti kasino... za par godina film nek se pravi Dzemo Bond 0.07... napraviti atrakciju sa toboganima da se spustis u grad...
@kendzo - Ma ko ludi smo bez kockarnica....
tako se ovdje i inače brine o svom
Kasarnu Jajce treba pothitno obnoviti ovo je tužno... Dio pretvoriti u manji muzej a veci dio u drzavni hotel...
Skole prokisnjavaju, muzeji se bore za egzistenciju i mnogi drugi objekti koji se koriste trebaju sanaciju. Za kasarnu ste zakasnili, sve sto mozete dibru seriju fotografija uraditi i negdje izloziti.
Najljepsa gradjevina u Sarajevu
Ko i narod, zaboravljen