Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od početka godine u RS rodjeno 2100, a umrlo 4100 ljudi .. moraćete nešto kardinalno mijenjati u pristupu životu, što prije
Bice isto kao prosle godine 2016 kada je bila razllika 4 518. Ni u Federaciji nije bas idealno jer je i ona u minusu nekih 2 500
Problem u BiH nije to, vec masovno iseljavanje iz nje, jer je tu statistika uzasna i krece se desetinama hiljada. Popis 2013 BiH ima 3.8 miliona, kladim se do 2020 ce to spati oko 3.5 miliona.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
+10% za one policajce koji su u pravoj stranci a -10% za one koji nisu..
Još jedna u nizu karika učvršćivanja armije "poslušnih" i "podobnih". Utjerivanje JEDNOUMLJA. Člankolici, ulizice, beskarakterne osobe, cinkaroši, miljenici šefova će uvijek biti +10%.
Sad ce naplacivati kazne i za sto ne treba da bi imali bolje "rezultate".
Hvale vrijedna akcija naše srpske vlade. Bravo!
Treniranje strogoće, valjda oni sto više prekrsajnih kazni napisu imaće veću platu, u prrevodu " sve ce to narod platiti"
Plata nema, more bit bidne, al zasad plata nema!
izgledaju isto neki postari umjesto da to bude zafrkano nabrijano ha hu da ga ne smijes pogledat
Svci će koji su Milokrada dobiti povećanje 10%, ostali a anročito ako su pošteni MINUS 10% !
svaka čast ako si dobar povišica ko zabušava minus