Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva seljačina, ustao i počeo udarati momka koji je ostao sjediti za stolom. I onda ga njegovi pajdaši odnesu kući s pričom da je pijan i da je pao. Treba vas sve pozatvarati, ne zbog ubistva u nehatu nego zbog ubistva s predumišljajem. Da ste momka odveli u Hitnu možda bi još bio živ.
Ako su znali, treba ih i kazniti ... ne pise nigdje da su bili zajedno i pili, već da su ga samo dovukli. mozda ih je neko zovnuo i slagao im da je pao...
Ko nije upoznat sa ovim slučajem: Povrijeđenog i onesviještenog Muhameda su kući dovezli gazda te kafane i još jedna osoba i predali im ga uz objašnjenje da je pijan. Roditelji ga ujutru nisu mogli probuditi, tokom noći je preminuo. Sutradan je obdukcija potvrdila da momak nije imao alkohola u organizmu. Dakle ta dva imbecila i kretena su slagali da je bio pijan, da spase svoju guzicu, a da su pozvali hitnu momak bi vjerovatno preživio. FUJ!!!!!!!!!!!!!!!
@Simply_Red nisi naveo da policija i patolog nisu htjeli obdukciju da rade nego tek kad je familija insistirala.
Krkancina sa Bradicom fujj kakav je samo E i ja bih tebi presudila mamu ti jebem A ovi sto su mRahmetli Muhameda dovukli kuci a ne u bolnicu i oni si kao i ovaj bradati olos.isti su i njih protvoriti .
kukavički je udarit čovjeka koji sjedi na stolici,što znači da povrijedjeni nije ni mogo da zamisli da ce bit napadnut
Ovdje jednako tretirati sve likove umjesane u smrt. Od ovoga koji ga je udario do ovih koji su pokusali prikriti ubistvo. Prvo nisu ga odveli doktoru, zatim sprijecili su ga da mozda sam ode do doktora, zatim sprijecili su njegovu porodicu da ga odveze lazuci da je pijan itd. Sve ih isto posmatrati i po 30 godina robije odrezati.
Ja dajem hiljadu maraka da ga zguze u zatvoru
@Pravda11 svaka cast bar jednom,ali prije toga da ga obriju hahaha
Samo žali Bože zbog čega mlad čovjek izgubi život. Mi smo baš retardirana rasa. Svi konflikti, svi problemi, sve nebuloze uzrokuje čovjek. Šteta ove planete kakva je gamad naseljava, da ima pameti svi bi ko u raju živjeli....
Ako je ovo pravna drzava, sve ispod kazne dugotrajnog zatvora pociniocu i pomogacima je samar pravdi i uvreda porodici ubijenog
Otkad su protjerali i klali sve Srbe sada se poturice kolju medjusobno...
idi u PM više...
I ove što su ga odveli kući umjesto u bolnicu preispitati
Iz nehata ga udario otvorenom sakom po glavi,drzeci da nece doci do tezih posljedica, ovaj pao sa stolice, iako nije bio pjan. I zatim umro. PA OVI U TUZILASTVU, 90% SVOG VREMENA PROVEDU SMISLJAJUCI NACINE KAKO DA UMANJE KAZNE UBICAMA, SILOVATELJIMA, LOPOVIMA..... TO JEST, KAKO DA UZMU LOVU.
To si tačno napisao, kakvo to Tužilaštvo kvalifikuje umišljaj osumnjičenog. To da li je osumnjičeni držao da do posljedica hoće ili neće doći, je stvar koju Sud obrazlaže u presudi, a ne novinar neki ili Tužilaštvo. Zna li iko u ovoj državi raditi svoj posao?????
Mogao si ga iz nehata barem so bolnici odvući, nebitno da li bi preživio. Ovo je za doživotne.
Nekada je bolje ispasti čkapi nego "mangup noći" sa dugogodišnjom zatvorskom kaznom na grbači.
A slagao roditeljima da je momak pjan.
Iz nehata zamahnuo šakom. ***** te državo.