Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ODGOVORNA JE STRANKA ZA BOLJITAK KOJA NECE DA GLASA NI ZA JEDNOG KANDIDATA. ONI SU TAKO RECI SUZDRZANI
A jesu mi ove godine rodili krastavci to je cudo jedno!
Čist pokazatelj da samo jednonacionalne sredine mogu funkcionirati. Kako u Mostaru Muslimanima ne odgovara građansko društvo ? Nadam se da svijet ovo gleda.
KOLIKO JE POZNATO VI STE DONJELI SEGREGACIJSKI STATUT, JEDINSTVAN U SVIJETU. ZASTO GA NEDONESETE U SARAJEVU GDJE JE PRIJE RATA PO POPISU ZIVJELO 200 000 SRBA I 35000 HRVATA. BANDO LOPOVSKA, PRAVE STE PIJAVICE SAMO KRV SIŠETE, STOKO TREČERAZREDNA. POZDRAV GOVNOVIĆIMA IZ OHR-A IZ HRVATSKOG MOSTARA.
Ne SEERITE OHR! Vi ste nametnuli NENORMALNE izborne propise jedino u Mostaru(Što niste takve postavil u Travniku,Sarajevu???).I to sustavno zakuhavate samo da bi opravdali svoje postojanje u BiH i ubirali enormne plaće.Crknite!
gospodo da se gradonačelnik bira izravno , nikakvih mogućnosti za ovakvu situaciju ne bi postojalo šta imate kritizirati kad ste vi nametnuli ovakav gradski statut novi izbori i direktan izbor gradonačelnika od strane građana to je jedino rješenje sve ostalo su prazne političke floskule
http://www.bljesak.info/content/view/35182/158/ ovako treba
U BL nema muslimana da prave probleme.
Kako samo neki problemi u Mostaru Sarajevu, a u banja Luci ljeto, djeovjke u ljetnjim haljinicama, sunce, hladno pivo.... Eeee Pederacijo kad li ces se srediti....
joj sto je ugrijalo
a sta ce uraditi u protivnom,pop.siti im onu stvar
Vi ste zakuhali u Mostaru. Pedi Ešdaun je bo majku svou. Dodik će vama i njemu dohakati, vidićete vi.