Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne znam sto se niste fokusirali da online nastavu dovedete na sto veci nivo? Svakako jel se prvi slucaj kod profesora pojavi za vrijeme trajanja nastave, sve prelazi na online. Ovako niste spremni ni na jednu ni na drugu stranu i kad se desi neminovno, ko ispasta? Ucenici, studenti. Vi cete svoje dobijati, plate ce kapati, a to sto 80% starijih nastavnika, ucitelja, profesora nema pojma ni o cemu sto se tice online nastave nikome nista. Kakva smo mi rinaka u pm
@BIMDDC2020 Nije to do nastavnika, oni moraju da rade po uzusima drzave, entiteta, kantona, opcina. Oni donose sve parametre za rad skola, pedagoski zavodi tjeraju nastavnike da rade po planovima i programima gotovo iz pretproslog stoljeca, a nastavnik sam ne smije skoro nista mimo toga inkorporirati u nastavu kako bi je unaprijedio. Ne udaraj bezveze po prosvjetarima, mada, u svakom zitu ima kukolja.
ko će djeci osigurati maske?
Sve pohvale za ministra Krivića. Svaka čast.
Svaka čast ministre, odličan posao radite. Puna podrška 👏👏👏
Svaka čast ministre za vas rad i zalaganje.
Sve pohvale za ministra Krivića.
Svaka čast ministre,odgovorno od Vas.
300000km je 300 dobrih kompjutera, al najbolje bi ih bilo poručiti drugdje jer su cijene novih kompjutera kod nas prenaduvane. Na ebaju kupiš novi dio gdje je kod nas polovni dio skuplji. Poslati čovjeka direktno u kinu i kupiti kompjutere u kini za 3 puta manje i obezbijediti cjelokupnu BiH sa kompjuterima za sljedećih 10 godina. Ja poričujem iz kine sitnice bez carine za do 3 puta jeftinije nego kod nas. Osloboditi poreza kompjutere za škole i fakultete.
Sve pohvale za ministra Krivica
Bravooooooooo
Dok ovoliko botova ima na ovom postu, ministarstvo obrazovanja nije napravilo nista pa ove njihove s.e.r.o.nj.e. moraju preko komentara ubjedjivati neupucene ljude na najboljeg ministra i prat mozak tehnoloski neukim ljudima.
Od svega nabrojanog, Unicef je dao nesto, poslao je smjernice na mejl a para ni na vidiku. Gdje su sredstva za skole iz marta koje je isto obecao? Nick govori da znam sta pisem...
Čovjek radi odličan posao. Samo se plašim da i obrazovni sistem ne postane sam sebi svrha(mislim na zaposlene), kao što je postao zdravstveni.
Online nastava je za vecinu, gdje je problem? Na drugim kantonima nije online, tamo skole trebaju sredstva.
Sigurnost djece je na prvom mjestu. Ako struka kaže da mogu u školu ne vidim razlog zašto ne bi ispoštovali tu odluku. I bez korone, obrazovanje nam je bilo na niskom nivou a sa koronom bojim se da su ove sadašnje generacije koje pohađaju školu trajno osakaćeni. Podrška za ministra Krivića...
Vidi botova sto su se raspisali. Neka nama naseg ministra, rodila ga majka. Svaka cast ministru. Odlican ministar. Bravo ministre. Ministar je do jaja pa nece bit' belaja. Mamu li vam placenicku, zdravlje vlastite djece dajete za stranacki sendvic. Bice ova zima rokenrol kakvog Bosna ne pamti.
Pravi čovjek i najbolji ministar