Komentari (460)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e steta sto u nas nema neki zlocinac da ga odlikujemo vec sve pravi heroji ...pa da i mi cirkus pravimo
Veći cirkus pravite nepriznavanjem zločina koje ste radili
Ima Veleža, ima Starog mosta, nestale su Ustaše, k'o i Herceg Bosna! #Pravdazaramba
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Heroji koji su posle Hitlera otvorili logore u Mostaru !
@amy88 i u Bugojnu
Ustaše su poremećena i dvolična živa bića.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nek odlikuju i nek ih Evropa izbaci iz EU! Krmad bolesna!!!
a jbg dok su neki govorili da ovo nije njihov rat morao je se netko i branit
Dame i gospodo, to su vam inace oni sto ih nazivaju “nosiocima evropskih vrijednosti”. Znajuci kako je Evropa prema nama licemjerna bila i dalje je licemjerna osim Velike Britanije (koja ne velikim cudom zeli Brexit), dovodi se u pitanje ta tzv. evropska vrijednost.
HDZ radi po uzoru na cetnike, vide da njima prolazi posto ovi vec imaju entitet....
Mate Bobam I Smiljko su tu onako. Potreba je - da Dragan Čović dobije tu, nekakvu, medalju. Čović je inače pasionirani sakupljač takvih priznanja i titula " naguzove" Voli čovjek sve što je " onako" dobijeno! Voli hacijendu, voli Radoblju, voli državne pare u svom džepu i tako redom!
Mate Boban heroj BiH!
Haj meni je jasno kad dizu u nebo ljude koji su ojadili druge narode al kad bosnjo dize u nebo aliju koji je ojadio bosnjacki narod to je jos gore.
Da li je na popisu i likvidirani Blaž Kraljević i 12 bojovnika HOS-a za čiju su likvidaciju nalog najvjerovatnije dali HDZ na čelu sa Franjom Tuđmanom i Matom Bobanom koji su predloženi za ova odlikovanja? A Blaž je smaknut i ostali su smaknuti samo zato što su zagovarali zajedništvo sa muslimana u borbi protiv tada zajedničkog neprijatelja, vojske bosanskih Srba i JNA!
sandor1 - mnogo pitaš za svoje godine? Ne barkaj Uje u tu sramotu, kao što je i ova Čovićeva u Banja Luci, pa isti dan i noć se ponovila u Beogradu. Dragan j i Milokradu i Aleksandru izglancao cipele i poljubio ih u skut! Vjerovatno sve za "dobrobit" Hrvata, ma gdje bili! Ostalo je samo da vidimo hoće li ga pustiti blizu Putinu?
E da je ziv-Blaz, sigurno nebi "podrzao" tu vasu "dzamahiriju"!
Nastavak podjele boračke populacije, većina sa spiska (iz bošnjačke komponente) nije nikad učestvovala ni u jednoj borbi, npr; Sulejman Vranj, Ramiz Dreković (podignuta optužnica), Faid Hećo, Karavelić, Švrakići i mnogi drugi.........
dragi hrvatski narode hdz pokusava da omalovazi unisti i okrene na drugu stranu i vasu i nasu herojsku borbu protiv velikosrpskog agresora vas domovinsko odbranbeni rat i nasa oslobodilacka borba nije bila uperena protiv ijednog naroda nego je bila odbrana svojih domova porodica(obitelji)od onih koji su dolazili iz uzica,cacka,kraljeva,beograda i drugig srbijanskih gradova zato im treba reci dosta i poslati ih na smetljiste istorije
Krepani heroji.
Vlada FBiH trebala bi zbog ovakvih ZAHTJEVA, OBUSTAVITI financiranje Udruženja boraca HVO-a !!!
boban je već odlikovan od haškog suda tako da ga treba zaobići ovaj puta a čovketa tzv ćirilo, neka odlikuje dodo palentom sa orlovim mudima, za početak..
vas u goloj vodi,ko mufid memija...ahahaha,
SDA jos od svog osnivanja drzi tajni stand na kome se prodaje BiH u svakom pogledu. Musterije su obicno susjedne zemlje i nj nacionalisti. Placanje se vrsi u valuti opstanka na vlasti ili modifikovanja sistema da bi se to omogucilo na duzi period. Sve u svemu, BiH gubi bilo koji nacionalizam da se zaklinje u nju jer jednostavno BiH je daleko vise od toga
@simao21 tu tvoju retoriku ostavi za Pale svi bi volili da SDA nestane jer samo ona zna kako s vama i ona vam je prepreka za dalje ciljeve