Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je zato sto caritas je katolicka organizacija
a sta mislis sto je dr dabic izabrao tu struku...posla preko glave :D
Sportisti iz rs-A mogu se jedino takmiciti sa sportistima iz zemalja iz okruzenja ako im dobro plate(40 000 KM za teniski meč ).Ne uspijevaju doci ni do NLB lge u kosarci a kamo li sta drugo.za to vrijeme im stadioni propadju, a novosagradjeni bazeni puštaju vodu i cure.Ali zato je bitno da imaju reprezentaciju rs-A kako bi mogli zadrzati svoj rang takmicenja
ta famozna reprezentacija niti je gdje priznata niti ce ikada biti a igrati moze ali samo u bl
Kako moze biti selekcija RS-a pita jedan gore, hahahahaha Pa vidis da moze, hehehehe Sve za Srpsku
eto ima tenisa u rs,basic je iz rs,dodig je iz rs,salkic je iz rs.....samo je selektor propali teniser iz rs-A
naj neprofitabilniji posao je biti stomatolog u rs, a tako mnogo posla!
So? lijepo sto pomazu, kad bi tako i Federacija pomagala Dobrotvor..ups, pa u FBiH Dobrotvora i nema...a bogami ni tenisa;-)
ja governMENTa
Kako može biti reprezentacija Republike Srpske????
Pa?