Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konačno neko da nas prosvijetli šta se dešava. Dajte još
Kako u zastoju nikad nam bolje nije bilo. Ne znam niti jednog radnika u privatnom sektoru (osim ove po bingi i robotu) a da ima platu ispod 900 KM, sve preko. Doduse pola na Banku pola na ruke, ali ima je.
Tumaraju ko i narod hiim ....! Upalite im fenjere oni nevide a znaju .... nevide pored ociju ....😂😂😂😂🎃
Bila je ovo drzava u usponu. Pa ste je isti vi koji sada pisete ove i slicne tekstove i pravite kojekakve analize rasturili. Sada se cudite????!!! Drzava u zastoju. Nosite se bjelosvjetski hohstapleri u finu strininu! Nisam srbin, ali eto dajem podrsku Rusiji.
Pod hitno uvesti protektorat u BiH i angazovati Visokog predstavnika iz Amerike , jer BiH je postala ponovo bure baruta na Balkanu, ne treba vise cekati, da se nesto dogodi , da bi se reagovalo.
Tako je to kad se mirovni sporazum usvoji za ustav.
BOSNA ĆE OPET POBIJEDITI!!!!
Kad je bilo prvi put?
nekom rat nekom brat...ratnim profiterima s vlasti i njihovim uhljebima s kupljenim diplomama je brat...
Joj ovaj Dzafer vazda ko popisan stoji, mozel ga neko nauciti predsjednickom stavu?
@migrantsyriauskbih Ne moze se od govneta pita napravit.