Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji je ova drzava protektorar jbte... Zamisli da u nekoj drugoj drzavi dode stranac i govori kolike ce biti akcize na gorivo?!
Ljudi svatite da EU nepostoji zato sto je Njemacka, Fr, Austrija vole nego sto imaju korist od siromasnih. Sta ima Rumunija, Bugarska, Ceska i ostale siromasne zemlje ? Nista koriste ih kao radnu snagu dok ne umru. Sto je bilo dobro pokupovalisu i sada im diktiraju cijene njihovom proizvodima. Kolinijalizam nikad nije presto samo je promjenio oblik i naziv. U mojoj zemlji kada stranac diktira uslove to se zove EU, kada u njegovoj zemlji to stranac pokusa zove se doseljenicki geto.
sto ste mi obrisali komentar
Reče i osta živ: "Prihodi od predloženog povećanja akciza će se direktno usmjeriti u sredstva za izgradnju cesta i autocesta, time osiguravajući prijeko potrebnu modernizaciju transportne infrastrukture te sigurnije, brže i pouzdanije ceste. Ovakve mjere su također ključne i za promociju ekonomskog rasta i otvaranje novih radnih mjesta." Da je to istina, i ja bih podržao povećanje, ali čiko iz Evrope ne zna da će pomoću tih para samo kriminalci imati odakle još više krasti!
Sretan vam Dan nezavisnosti.Sretne vam vojne pobjede jednih nad drugim i trecim.Evo vam dokaz koliko ste samostalni i sta se pitate vi...e moje budale...
Ovi EU uhljebi su očigledno previše vremena proveli na Balkanu i postali gori hajduci od domaćih. Probaj idiote u svojoj zemlji da legalizuješ brutalnu pljačku od 15 centi po litru uz priču o reformi i ostalim nebulozama.
Zašto bi građani finansirali ceste? Da bi vlast za par godina, ustupila puteve nekom privatniku! Ko će obeštetiti građane što su nekada plaćali PTT po 1000 DM za telefonski priključak, 1000 DM za vodovodni priključak, pa sve to oteše i prodadoše! Da ti dajem pare da praviš cestu, koji ću sutra plaćati! Malo morgen! Ako hoćemo pošteno, svaki pfening od akciza treba vratiti ljudima umanjivanjem putarine!
50 MILIJUNA EURA BESPOVRATNE NOVČANE POMOĆI POLJOPRIVREDI: Toliko bi Bosna približno dobila keša iz evropske zajednice da je poslušala ovaj savijet Gospodina Wigemarka u vezi sa akcizama za gorivo.
U pravu je dodo treba ovim strancima jebat mater i nabit ih nogom iz bosne prvog ovo supka i incka retarda
Predsjednik FBiH švercovao službeno vozilo preko granice bez putnog naloga ! AKCIZE su NEOPHODNE DA SE POKRIJU OVAKVE PIZDARIJE, a da javnost i dalje ZA TREĆI ENTITET ! Da li je nekoga pšredsjednik FBiH ubio sa oštenećim super audijem OSTAJE DA SE JEL VIDI SUTRA NA PARLAMENTU !
http://www.zurnal.info/novost/20400/predsjednik-federacije-marinko-cavara-imao-saobracajnu-nesrecu-u-hrvatskoj
Kad plate budu ko u EU onda nek litar goriva bude i 3 km zaboli me guzica
Vrijeme je da gradjani plate kredite koje su uzeli nasi "zastitnici nacionalnih interesa"
Iskljucivi krivci za ovakvo stanje ste VI GLASACI, vi ovo birate svojim ne/glasanjem .Vrijeme je da preuzmete vlastite odgovornosti a ne da svaljujete krivicu na tamo neke strance.
@pidjameta.slipic jesi li ti glasač ili si u nekoj drugoj zemlji.... pošto nas oslovljavaš sa "VI GLASACI"?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trebamo se svi iselit kolektivno iz ove drzave, ostavit imovinu, a dolazit povremeno na odmore, pa nek glavonje moraju uvozit radnu snagu iz afrike, i to iz zambie, zimbabwea i bostwane, pa nek im crncuge karaju supruge i kcerke. Velika bi im to bila glavobolja.
Sutra spisak svih parlamentaraca da ne bi neki glasali ANONIMNO ZA ! U moje ime NE ! Poručimo im to danas !
SAMO DA NAM TREĆEG I REFENDUMA NE BUDE A DA JA I SEBIJA BUDEMO NA VLASTI, ispotiha rezonuje BAke AKCIZE SU SAMO U OVU SVRHU, a ćim se usvoje da naravno ta će biti i trećeg i REFRENDUMA a da ćemo mi na kraju platit ceh . AKo ih EU preporučuje nek im ona PLAĆA AKCIZE !