Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga briga sta rusi pricaju?
Odes na neku drugu vijest gdje se ne spominje Bosna i budu top proruski komentari, samo ovako ponekad kad spomenu Bosnu u negativnom kontekstu onda malo reagujemo do sljedece vijesti.
Idi, bona, udvaraj se Zahiragicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
BiH nije Srbija, Entitet Republika Srpska nije Kosovo. Dejtonski sporazum nije Rezolucija. Nikakve sličnosti između ovih stvari nema. Nego ste vi u Rusiji stoka!
Samo se ti tješi.
SDFA nas gura ovima u krilo
Koji su to idioti i izdajnici. Oni napadaju Ameriku koja stoji čvrsto uz nas i automatski idu ovakvima. Zamisli budala
K..com bih je tukao
Bez veze. Rs je sastavni dio BiH (Deyton). Kosovo je imalo autonomiju u SFRJ(pravo samoopredjeljenje do otcjepljenje po ustavu iz 1974 godine) Dakle, ove situacije se u putu nisu srele. Ruske kućne piz*arije.
KiM se nisu mogli odvojiti na taj način.Autonomne pokrajine se nisu mogle otcijepiti od Srbije.KiM se otcijepilo poslije prijedloga UN komisije koja je imala ulogu u rješavanju statusa KiM.To je već drugo.Tu su komisiju podržale sve članice Savjeta bezbjednosti UN.
A jesi li ti narušila suverenitet i integritet tudje zemlje, kučko.
Duška Jurisic: Ušli ste u opasnu zonu, preporučujem vam da iz nje izađete, odgovor na pitanje novinara N1 Amira Zukica o uhljebljavanju u svoj kabinet žene "nezavisnog" analitičara Zarka Papića. Trojka ne samo da je neprincipijelna nego i naginje diktaturi. SDA je za njih Ferrari.
Mi to jest vi Bosanci nikako da skontate o cemu Zaharova prica a to je politika duplih arsina ili konkretno ako Zapad priznaje Kosovo zasto da se ne prizna Dombas Ili RS. Prema tome sva sreca nam je da je Dodik protiv priznanja Kosova jer je samim tim on je prakticno i protiv priznanja RS
Jesi ti pametan.Koliko Kosova ima ta Rusija ?Pridnjestrovije u Moldaviji, Južna Osetija i Abhazije u Gruziji, Donbas i Krim u Ukrajini. Da ne spominjemo ubijanje 1/4 populacije Čečena.
Razočarati ću SDA i SNSD Wagnerovce, a umirit normalne ljude u BiH. Oružane snage BiH su opremljene američkim naoružanjem, voze američka vozila, nose original uniforme američkih marinaca, svakodnevno usklađuju aktivnosti sa Pentagonom preko NATO štaba u Sarajevu. Ako meni ne vjerujete bacite pogled u kasarne Rajlovac, Kozara, Čapljina. SNSD, SDA i HDZ su prolazne dječije ospice koje će BiH imati samo još neko kratko vrijeme.
Nije je Washington ni otvorio 🤣
Gospođo Zaharova....Samo u zweite klasse, al' do iznemoglosti...!
A šta nju briga, znači rade i nama o glavi
Nemojte se samo preko nas svađati, molim vas.
prepustićemo dodika njegovoj sudbini kao što smo slobodana miloševića
BIH ce prezivjeti sve ove spodobe. Samo je BiH vjecna
Ova nije dobra u glavi. RS je entitet, a Kosovo je bio Autonomna Pokrajina ciju autonomiju je pokusao ubiti milosevic i zato su dobili sto imaju. Zbog srba je AVNOJem proglasena AP, iako je i tada imalo elemente Republike
E moj Mile spodobo nakazna. Ima jedna stara koja kaze gdjje se konji tuku magarci padaju mrtvi. Bilo bi ti bolje da sse ne cuje za tebe u ovakvim vremenima jer nije problem sto svoju sudbinu vezes za razrjesenje ovog konflikta a kako god okrenes u srcu si EU veci je problem sto vezes i i sudbinu svoje paradrzave.