Ministarstvo sigurnosti BiH
0
Vuković ostaje suspendiran do daljnjeg
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jok,ezo treba ga vratiti na posao i povećati mu platu e neka je pokazao našim vladajućim strukturama ko radi u njihovim kabinetima i sektorima,to kao da sada gašija postavite za načelnika policije
nece on tebe turkinjo. ruzna si. nista se nepali. zapravo, hoce te jednom dernuti i to je to ako znas sta mislim. hahaha bas posla jos za turkinjama da leti. hahaha
@čiko Kmeeetuuu! Guzi li ti se žena kao što su ti se guzile prababe, babe i majka! Ili to i ti radiš? Ha ha ha ha ha ha KMETU!
ooooooooo turci hahaha, selo ste ... SELO !!! maloumna gamad
Vau kakav je frajer ovaj Vuković. Frajer i po! A ti čiko očito ne znaš da ovo nije Turska nego BiH. Šta ti je? Da nije prababa previše aktivna bila, davala svakome pa tebe danas žulja kompleks? Bit će da je to!
oooooooo turci ... hahaha. jesmo malo za zafrkancije ili ne znate ni to? hahaha nikakve vrijednosti niste.
sačuvaj bože
A zasto Dreca nije kazala da li Vukovic i dalje iz drzavne kase prima puni iznos plate kao i dosad?
samo ne kontam kako moze imati dvojno drzavljanstvo ako radi za BiH, predstavlja BiH a koristi i Hrvatsko drzavljanstvo, nemam nista protiv dvojnog drzavljanstva, i ja bio volio da ga imam :)) ali ne bi treabao da ga ima ako je na toj funkciji, ne samo on vec svi u vladi!!!!