Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto razloga zašto smo prvi u evropi po smrtnosti, nestručnost, nepismenost, neobrazovanost i svakako nepotizam i korupcija! Svi redom!
Tehnicki kisik se koristi u inkubatorima u bolnicama u RS? ZNACI pronadjeno je ulje u plucima beba jer je transportovan u neprikladnim bocama. To je znalo ministaratvo RS. Ugrozenost srba stoljetna je iskljucivo uzrok njihovih losih vladara koji slijepo vjeruju SPC. Naravo ne zaboravite dodat da SARAJEVO je krivo za sve.
Gorica kaze da tece med i mlijeko
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
U bolnicama se kisik daje jer covid-19 ugrušcima začepi dijelove pluća a oni su takvim plućima davali ovakav, industrijski kisik, pun otrovnih čestica( kislik za autogeno varenje itd). Mnogi su se mogli spasiti samo da nisu uopšte uzimali ovaj kisik. Zato je i ovoliki procenat smrtnosti. Sad se peru i lažu jer znaju šta su uradili i da su saučensici u ubistvu u biti iz koristoljublja.
Naš narod bre smije da ubija samo naša policija. I naši ljekari.
Mengle je experimentisao na jevrejima a ovi na Srbima. Sve je krivo političko Sarajevo. Sada neka napravi referendum i neka vas spasi
Kazem ja neki dan..nije bitno kod nas jel moj ili tvoj..mozemo dovest i holandjana, svabu, engleza...ali mi nismo sposobni ni ovce cuvat..i to nam neko treba rec kako..i jos nas kaznjavat krvnicki za svaku gresku
Generalno, problem je i sto su politicari preokupirani dnevnim medjuetnickim naprdjivanjima..ne sjedne nikad niko pa pogleda kako stvari rade..
Jel ovo treba ovako, jel ovo moze bolje..sto ovo rade ovako, imal smisla ovo..niko nema da o tom misli
Doktor Mengele u genocidnoj, pa baš pristaje, naravno da je tako!
Jes moj vukane genocid napraviše pa sada negiraju....
To da vam ljudski zivot ne znaci nista ste dokazali sirom Bosne kroz izvrsenje genocida
Da, ali se Srbadija nadala to što su poklali Bošnjake neće se odnosoti i na njih, ko na, je l'te, nebeski narod. E hoće, čobadijo, hoće.
HAHAHAH servi krivoslavci (današnji srbi)karpatska govna koja su Turci dovuknjarili na ove prostore kao svoje sluge,konjušare i tako to al sve bi to nekako bilo i uredu da ih Turci nisu razmnožili jahajući servske snajke 650 godina da bi ih zatim rasprostranili širom bivše smrdoslavije davajući im imanja da bi mogli uzimati harač za vojsku koja je išla u daljnja osvajanja!
nije ni čudo što ovoliko umiru u rs-u od korone..oni njih ustvari ugušiše kisikom
Dođe do stvaranja krvnih ugrušaka u alveolama prilikom korone...oni tehnički gas,da pročepe i pluća eksplodiraju.
Ja mislim da je Sarajevo krivo za sve. Pitajte tatu šta on misli?
Boli njih K!
Udisanje industrijskog kisika možda objašnjava čudna ponašanja nekih? "However, one of the biggest differentiators when it comes to industrial oxygen versus medical oxygen is that industrial oxygen is not safe to breathe. In fact, purity levels are not safe for human use — not to mention that industrial oxygen could also contain contaminants in the tanks that are absent from medical oxygen tanks based on the stringent FDA regulation of it.
To nam je "odnekud poznato" da za njih ljudski zivot ne vrijedi nista.....bijeli nišani Srebrenice su nijemi svjedoci tome
Pa eto, ima neke razlike "However, one of the biggest differentiators when it comes to industrial oxygen versus medical oxygen is that industrial oxygen is not safe to breathe. In fact, purity levels are not safe for human use — not to mention that industrial oxygen could also contain contaminants in the tanks that are absent from medical oxygen tanks based on the stringent FDA regulation of it."