Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebe se Dodiku za vama. Njegova djeca i porodica zbrinuti do kraja zivota a vi se mucite da dokazete ko je veci Srbin. Ispade Dodik najpametniji.
tako se isto jebe bakiru za glupim turskim naguzicama, obezbijedio je sve do petog koljena narednih 1000g, a vi ovce birajte lopove, i kukajte kako vam je lose, svi vas mrze
To mi je najgore kod politicara, ne kradu vise za sebe nego za djecu i unuke, da ne bi slucajno nesto morali raditi u zivotu, a nasa djeca nek rade za 400 maraka
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vukanović je za ove naše miševe od političara tri koplja ispred . Udara u srž probleme i to svijesno , znajući da će za to što govori biti tužen i morati skupo platiti pošto su u BiH sve sudije i tužioci u vlasti nacionalnih stranaka . Zna li iko i jednog u Federaciji koji to smije .
Bitno je Vila na dedinju,za nedaj boze…
Pa Normalno da je brat svi smo turci svidzalo se nekome il ne ali tako je…
Ovako se qurčio Dragan Mektić. Da li ga se neko seća. Nema ga više..
Mile je svestran, ikonograf i filatelista. Uz to jos zna da vozi autobus, a o poljopriverdi ne bi ni govorio.
Pa idu svojima, vi ste s njima familija, ko ne vjeruje neka uradi genetski kod.
nije ovom vukanu sto arlaucu nego sto dodik od istih trazi pare
Ovaj ne vadi. SAmo tako care!
@dostdobarkomentar1...ne zaboravi i ova dva mu brata...hebe se i njima dvojici!!
Mujezin okujiše, poziva na molitvu, ne arlauče i nije hodža. Lijepo je i kad crkva zvoni, nema tu šta kome da smeta.
TOLIKO MLADIH I (PAMTNIH) LJUDI I NADASVE JAKO ISTRAJNIH U SVEMU IMAMO!!! A NE ZNAMO IH ISKORISTITI!!! ZAMISLITE VUKANA SA NJEGOVOM PAMECU I ENERGIJOM I NADASVE (POSTENJEM)KOLIKO BI DOBROGA DONIO ZA SVA 3 NARODA!!!!A IMAMO PUNO VUKANA U SVA 3 NARODA SAMO SE TREBAMO UVEZATI I UJEDINITI !!
Vukan mangup pravi
NA POSOOOOO!!!!
Ovaj je gori odc Dodika.
nije dodo u pravu. jer nisu hodže vego zvučnici. hodže se prepanu da ih se više ne čuje pa odvrnu pojačalo.