Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znaju se vecina potpisati,pitali moze li otisak prsta😂
jos 6 dana
@EuropskaBosna Nisi ti Bosnjak, nego ti samo lose glumis Bosnjaka islamizovanog Srbina
Tko normalan može podržavati genocid ili da upotrijebim blažu riječ -ratne zločince ?!?!
Narod dolazi pameti, misli na budućnost
Vukanovicu maknite tog misa! Zarad svoje fotelje i kriminala u stanju je da vam vodu otruje i da vas pobije sve. On je psihicki slucaj. Morate ga se rijesiti sto prije. On mora u zatvor zbog mnogih zlodjela, kriminala, zloupotreba svih vrsta i povrh svega toga kradljivac IKONA. On je zlo i po vas i po sve druge. Maknite bolesnika!!
hahahahaha....joj kako vas ovi mediji u federacij zavrcu.....Vidicemo
Bravo Srbi ogradite se od genocidasa
Ko je lud da rizikuje ulaz u EU i USA zbog neotesanog kriminalca. Kada zakon bude u primjeni, niti jedan policajac nece rizikovati egzistenciju svoje porodice zbog prekrsioca zakona. Svaki krivicno djelo ima ime i prezime. Zakon je dobar za sve postene ljude, a negatori bilo kog zlocina odlaze u proslost
LJUDI MOJI....PETICIJA NE IDE BEZ GUSALA.
Hahahahahaha čuj peticija 😂😂😂
Oće li Gorica, ćerka Pavarotija ostavit svoje podatke?
svašta ko bi normalan davao svoje podatke jos potpisiva da ne priznaje genocid . sam sebe trpa u zatvor . imat ce tuzilaštvo odakle početi.
Sta je bolji ovaj Vukanovic od Dodika i pristasa mu? Negiraju genocid i uzdizu cetnistvo i jedan i drugi. A peticija i ako je dozivjela debakl, to je radi licnih karti. Nije to zato sto su pametni, ogradjuju se od zlocina i sta ja znam nego se boje zloupotrebe podataka.
Tacno tako. Jos nisam vidio ijednog srpskog politicara da je pozdravio Inzkov potezu, a vjerovatno i necu, nazalost. To sve govori o stanju tog naroda.
Samo ce glupa osoba da potpisuje ovo. Vas potpis nemoze i nece nista da promijeni. Zakon je donesen i stupa na snagu za koji dan. Bezveze gube vrijeme i slusaju budalu dodo zvani ikona.
Dodik misli da je narod siso vesla hahhs
Pa i da je uspjela sta onda mrtvo slovo na papiru. A i ti Vukanovicu javno priznaj genocid u Srebrenici i ostalim mjestima BiH kao sto su Prijedor i sl
Vukanovic je najobicnija dvorska luda. Pomalo podseca i na vasarsku mecku koju gazda voda okoli da zabavlja narod. Njegove nebuloze objavljuju samo najjeftiniji tabloidi zeljni kakve senzacije pa makar ona bila i lazna.U tom pogledu za njih je Vukan korisni idiot