Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćete li doći u tolikom broju kad se za godinu, dvije taj pogon bude zatvarao kao što je bio slučaj sa Takovo pozz
@sarajevo-x.com Takovo radi kao Swisslion u Trebinju , ..Sve ide u Republiku Srpsku !!!
@gouser1 Vala je bas sramota.Izgubila im Kolinda od Milanovica, izgubio im Covic od Komsica, a ovi kamenjarski Srbi ne docekase jedinog preostalog predsjednika im.
Koga je Vucko branio,na kraju je i sahranio😊
@Admiral Ebo te covjek u tvojoj federaciji otvori fabriku i da milion evra i opet ne valja pa neka vam Bake takvi vama i trebaju
Saradnici okupatora u II sv. ratu obilaze Titovu pecinu, zanimljivo
Dok Vucic i Dodik otvaraju fabrike na teritoriji manjeg BiH entiteta, pojedinci iz lokalnih SDA ogranaka su trazili reket Jusufu Arifagicu "Arifagic Investment". Doticni gospodin je ulozio vise od 10 miliona Eura u povratnickom Kozarcu (RS). Indirktno i konkretno, dok Beograd i BanjaLuka pomazu Drvar, Sarajevo nemari za Kozarac...1+1=2. Ako nije istina onda (-).
Oni svoje pomažu i rade korisno za svoj narod . Kad se vidio bošnjačkog političara da je posjetio Sandžak , a da ne pričam o kakvom pogonu ili donaciji koja bi bila korisna za Bošnjake u Sandžaku !!
Treba im sada inspekciju poslati :-=
Jesu li ga pregledali da ne nosi Virus kakav ... stari je to kinez, mozda se i obracao na kineskom ..
Nije on bio u BiH, jer predsjednika jedne države u drugoj državi dočekaju zvaničnici, a ne lokalni klošari. Ovo je sramota za predsjednika Srbije i za državu kompletnu !
u srbiji toliko gradova sa istim problemima no njemu je vaznije da dodje u drvar zamisli ti ...cista provokacija i nista drugo
Normalno je da srbijanski i bosanski Srbi imaju posebne odnose i da se pomazu medjusobno. U narodu to i funkcionise. Sto se tice politike, najbolje je za Srbe, koji ne zive u Srbiji, da vode svoje a ne beogradsko kolo. Bili su nahuskani da je Knin njihov a pomoc nikad nije stigla. Kad su izbjeglice stigle u Srbiju, narod ih je prihvatio a politika je neke od njih poslala u kampove za mucenje i ponizavanje.
postao mu tijesan duboki glib četništva u koji je gurno srbiju, sad bi ono da se predstavi malo i kao partizan, sve bi da zapogani. ali tita prevariti neće, ni srbija mu oprostiti neće, jednog dana položiće račune.
Kod nas samo pljuvanje po svemu. Otici ce u Banovice i otvoriti fabriku, eto. Nisam njegov fan, ali posteno ulaze tamo gdje je vecinsko stanovnistvo srpsko. Kad se kunemo u Turke, sto idu u BG, kod nas po statistici najmanje ulazu. Pametnom dosta. Neka je ljudima sretno na novom poslu, pa da zaposle jos vise.
Generalno ga ne podrzavam, ali ovo je akt za pohvalu
Idi idi ne vracaj se, idi idi kloni nas se.
napaćeni ste ako vam je krivo što Vučić puni budžet FBIH
Drvar je u federaciji a nigdje zastave BiH.....eeeeeee
Evo lijevo jaje ako taj pogon bude radio u siječnju 2021