Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamislite debila on sebi umislja da je Marsal Tito, da je neki Kralj ... koja je to bolest ...
i sad je on knez ili kralj.. krkan..
pa logicno da nije dosao kad smo mi imali Kraljeve, srbije nije bilo ni na mapi
zato je dosao knez Vucic, sa kmetom Dodickom, da obidje ono sto drugi nisu
To su pare BiH koje Srbija nije uplatila, tj. Ukrala od korištenja hidropotencijala rijeke Drine. A ostale pare će dati ta budžet RS. Dva glavna bandita se sastala i krčme tuđe pare. A Drvaru ne može pomoći ni Maršalov plan.
Kralki pa nismo te prepoznali. Kreten
Ko prvi govno mrvi😉
Jel' to hoće Vučić da ga krunišu?
Generalova_radnja. Ti si zamjenio teze. Ovo o cemu ti pricas nije uporedivo. Ova dvojica su osobe koje uticu na nase zivote. Govorim o njihovom ponašanju i djelovanju kao anticivilizaciji. A ti to poredis sa odijevanje običnih ljudi vjernika. Neuporedivo zaista.
Izgleda da je veća vjerovatnoća da ozdrave svi koji boluju od neizlječivih bolesti kao što je rak, tumor, leukemija nego NEKI koji su neizlječivo bolesni epidemijom - LAŽI.
Titova kuca u Drvaru...
Prema istaknutim ZASTAVAMA, ŠKOLA u Drvaru je u Republici Srpskoj ili u Republici Srbiji !!!
mozda je bolje pitanje zaso federacija ne ulaze u razvoj siromasnih opstina.
Ma pusti mileta i ovog gubicara vucica neka vide dobro koliko jos Bosanski srba zive po BiH svi su maglu leda dali i otisli zbog isti BiH takva kakva je opstala i opstace rs se polako sve manji i manji stanovnici njeni ce je progutati i nestace.
Jadna Srbija sa ovim.
Dragi Srbi .Evo vam 2 miliona samo nemojte dolazit u Srbiju ako boga znate - izjavi vučko i razguli za beograd. DA NIJE ŽALOSNO BILO BI SMEŠNO.
cekali su da dolje radikal:):):)