Komentari (273)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mršššš...
@kotejeb Nemogu kopilad bez Bosanskih medijskih portala.
@kotejeb i vase mamice ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovo je toliko bitno kao da ste napisali: Jelena Karleuša žestoko se posvađala sa Viki Miljković. Ko njih više uzima zaozbiljno?
Milorad nesto oslabio, sigurno je sekiracija.
Vučuć sjeo na nekoliko stolica - sada, ovih dana će morati da odabere pravu. Podmetnuli mu kao šibicari - pogodi gdje je kuglica!
glupi prosjecni bosnjo i kurave one sto se smucaju po beogradu i ko fol su naprednije od nas ostalih zatupljenih balkanaca kazu:pa eto pruza covjek ruku pomirenja treba je uzeti...mtr ti jbm ovo je najveci licemjer u politici koji postoji i lazov, gori od covica, al covica postuje bar je na nivou gospodinu i gospodski ti ga s ledja zavuce. vucic jedno prica, drugo misli, trece radi...
Vidi ih kao teletabisi, lakse ih preskociti nego zaobici.
joj jeste to cudo obadvojica cetnici obadvojica kriminalci ubice sta se cudite treba I'm obadvojici ebat mater
Srbiji ostaje dug put nacionalnog osvješćenja i ozdravljenja. Srbija treba da prestane blokirti bosanki put ka euroatlanskim integracijama, a prije svega za boljitak gradjana Srbije.
Vidi Rudonje sto se napuhao kao da je predsjednik SSSR a ne mjesne zajednice u sastavu BIH
To mi dodze otprilike kao:GDJE JA STADOH TI PRODUZI.....
Četničko smeće vučić je i u Hrvatskoj htio praviti veliku Srbiju, što dokazuje i ova snimka: https://m.youtube.com/watch?v=vu5qvsloewU
gamad crknut cete s tom zeljom da se odvojite,al 🖕🖕🖕
Vučiću je jasno rečeno šta može a šta nesmije da podrži Milokrad i onako broji posljednje dane na slobodi - pa nije razi da se na njega udara. Biće ; sam pao - sam se ubio. Tj Milokrad već plovi niza Savu, kao žrtva kolateralne štete u razmicanju među Srbima!
Vucic je jedan lazov kakvog p. materina nije rodila. Cincar.
Ipak je Vučić napravio pozitivan politički preokret što se tiče politike Srbije. Zašto onda veliki prijatelj Bosne i Hercegovine dolazi u Srbiju i ostvaruje ekonomsku suradnju sa njima, a kažu da voli Bošnjake više?!
Evo kako čuva Katoličko groblje u Subotici: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=364020530713789&set=pcb.364020640713778&type=3&theater
Koji si ti opajdara Vucko....mrssssssssssssssssssssssh