Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slobodan Milošević i Mate Boban v2.0.
Ostani Vucicu i prespavaj, sutra kamenjarski srbi slave dan osnivanja NDH. Nema smisla da propustis takav skup. Nek te Srbo Covic malo provoda ulicama zapadnog Mostara, i upozna sa historijom.
Veći Čović srbin od Vučića.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Čitam komentare i ne mogu vjerovati. Svih, trenutno 110, su šovinistički, nacionalistički, fašistički... Nadam se da oni ipak nisu validni za opću sliku društva u koem živimo. Ukoliko jesu možemo zaboraviti na bilo kakav pomak ka normalnijem životu na bh prostorima. O prosperitetu je bespredmetno govoriti. Sretno nam bilo, barem onima koji ostanu. Strašno.
a jesu natrenirali kezove, hollywood je ništa. tačno bi ih privio na ranu (neprijatelja svog).
predstavnici dva naroda koji su zvanicno po medjunarodnom zakonu osudjeni za zlocine protiv covjecnosti, i obadvojica imaju ruke namazane bosnjackom krvi,Vucic ima i Katolicke krvi na rukama!
Čović je sramota Hrvatskog naroda.
Komsic na aparatima, kako god okrenes
Ако се крватине сложе са формирањем српског кантона од Петровца, Дрвара, Грахова и Гламоча, онда вриједи сарађивати са њима.
pita Vucic Covica: peres li ti guzzicu? Covic neee pa nisam ja peksini Bosnjak!
Prelijepo je vidjet Dva predsjednika..Jedan Herzeg bosne, a drugi srbije....podjelimo BiH zajedno ...
Milosevic i Boban malo sjeli????? Zar oni nisu krepali???????
Nasa drzava je tacno isto ona mlohava kuja. Handri je ko stigne,kako hoce i gdje hoce. Nikakve reakcije na bilo sto. Pred nosom nam se kuju planovi o razbijanju Bosne, crtaju se mape, sastaju se i dogovaraju ova gamad iz Srbije i ova dzukela iz HDZ-a....a Bosnjo hudi samo suti i komentarise po klixu....Probosanski politicari, (ako ih uopste ima takvih) oni samo poneki izrazi zabrinutost, i nastavi da se gloze medjusobno za fotelju i kome ce koji trezor finansijski da pripadne....
bosnjaci neprestavljaju nikakav faktor u ovoj zemlji Nemogu uticati niti na jednu pojavu drustvenog zivota Mogu samo dobiti po guzici Nista ste tuurci
neprocjenjivo! chetnik dosao na kavu kod ustashe! aaaa ebote !
hoce da mu prica o jasenovcu i da ga odvede u ono selo kod livna u kojem su ustase ubile preko 1500 zena i djece
moj jarane, kuda sve ovo vodi ...
rastjerati ovu bandu i osevapiti se..