Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predsjednik neformalnog udruženja sa predsjednikom nebitne susjedne države, ne mogu se otarasiti sporazuma Cvetković Maček iako im propada već 100 godina 😂😂😂😂😂
Za Dragana je glasovalo preko 80% Hrvata. A za Sejdu manje od 1%.
lale gator A vi ste bitni ko plovak u kadi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa nego sta je neko predstavnik Hrvata. Za njega drugi i ne glasaju. Nesto slicno kao Komsija koji procentualno ima vise bosnjackih glasova pod Dzafera.
Evo što vas bog dade a što vas sastavi to su dva naj vrća neprijatelja BiH
Jeste Hrvat, stoga je predstavnik hrvatskog naroda. Nije izabrani predstavnik hrvatskog naroda. Tako da nije nista pogresno receno.
J.b.li vam vasi idejni tvorci sve na svijetu.
Razlika je sada što nemožete dogovoriti komadanje BiH, kao što su dogovorili Milošević i Tuđman. Sada više nema ni para, a najmanje budala koje bi ratovale za vas dvojicu, pa i trojicu. Više nema frontova i opkoljavanja Sarajeva - front bi bio na svakom pedlju teritorije na kojoj imate vlast vi i oni koji su uz vas!
Zajednička borba za ruski interes i destabilizaciju Balkana...
Aco legendo, da si ziv i zdrav 1000 godina
Agresor, genocidas i saveznik
Sevap je postrojiti vas sve uz zid i .......
Veliki poštivatelji ljudskih prava. Znaš da su nešto slagali čim su usta otvorili. Ko to još ovima nešto vjeruje i uzima ih za ozbiljno.
Covic je predstavnik srba sa dodom.
Ciji je predstavnik nek se izjasni ..moj nije
Ovaj jedan pravi Veliku Srbiju .drugi NDH ... A interesantno 1000 godina ista krv radi...i svi odu na kontejner i smetljiste politike..... Mjesto da BiH bude primjer suzivota ..Hrvatska olujom protjerala sve zivo i macke iz dvorista..a Srbija sa kokardama i prljavim cetobasama...uzas kakvo okruzenje
Hrvati bi trebali da znaju kakvi su Bošnjaci. Da bi razumjeli stvari neka se upoznaju o heroju Mevludinu Kuliću iz kasarne u Osijeku iz 1991. godine. Ne mogu vjerovati da ni jedna ulica u Republici Hr ne nosi ime heroja Mevludina Kulića rođenog u Olovu.
Mevludin Kulić rođen u Olovu živio u Vogošći vojnik u JNA u kasarni u Osijeku je pred svim oficirima i vojnicima istupio 1991. godine i rekao da ne želi ubijati Hr civile. Znao je da će ga četnički zločinci ubiti o tome je pisao i majci svoju odluku je mogao promijeniti ali je pisao majci da zna da će ga ubiti jer ne želi da ubija nevine ljude. Ubio ga je komadant kasarne u Osijeku iz pištolja na spavanju. Mevludin je paradigma Bošnjaka - iz ovog bi Hrvati trebali uzeti pouku.
2 u 1 UZP