Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebali ste ovu vijest ostaviti za ujutru! Za danas smo se dovoljno izlajali....
Ko o čemu Srbija o integritetu susjednih zemalja, a svake godine joj jedan koamd otpadne!
Eh jest opet kod nas tesko naci temu za lijecenje zivaca i istresanje po komentarima...vidjeces ti sutra pregrst novih friskih vijesti za olajavanje....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
e sad mozemo mirno spavat
izbori i samo izbori.......
a onda i referendum..cisto da vas podasetim :-))
PRIKAŽI ODGOVORE (30)
Čak je i Aco "Sto muslimana za jednog Srbina" Vučić shvatio da ne može svašta laprdat. To dovoljno govori o intelektualnoj razini Tome Grobara i onog Čovića koji se potpisivao ćirilicom, a sad dočekuje zločince.
Cetnicka posla. Bosnje kupujte oruzlje i budite spremni na rat...
Hahaha kako zahebavaju bosnje! To je princip Good Cop Bad Cop Iza ovog stoji Vojislav Seselj! Vuk ne menja dlaku! Nikolic i Vucic su Cetnici bili i ostali! Svaka cast! Bolje nemozes balije zbunit!:)))
Zna Vučić gdje su pare.
Opet ce neko od vas dvojice na raport kod Merkel-hanume.Inace ako nastavite da serete u pogresnom smjeru ,nece biti kesa.Tako da je bolje da slijedite pravilnik lijepog ponasanja koji vam je Andji dala.
Većinski narod Vojvodine Madzari već odavno nose EU putovnice i pitanje je samo vremena kad če sa sobom i Vojvodinu uvesti u EU. Svakako prije ulaska Srbije tj. Ono što bude od nje ostalo
Barba.ba Poznajem bas bar porodica koji su Madjari I zive u Vojvodini tj Subotici I Temerinu - Madjari nikada nisu ni predstavljali problem u Vojvodini, jedino Madjarska partija od koje su se mnogi gradjani ogradili! Ljudi zive sasvim normanlo I to je to, nacionalizmom ih nece nahraniti protiv Srbije, sto je kod nas nazalost jadno I bijedno!
Igrate dvostruku igru. Slično kao u II svjetskom ratu - jedni se priključe partizanima, a drugi četnicima, pa koja strana pobijedi u ratu, druga će je strana prihvatiti. Mlađi naraštaji moraju učiti historiju, jer će im se ponavljati ako je ne nauče. Vidi se da srpska politika ima neprekidni kontinuitet zatiranja bošnjačkog naroda. Kratko i jasno - svi su oni isti.
Kakvi majstori. Dogovore se, jedan sere, pa drugi dođe lafo se ogradi i sve ovce na broju. Ovo je priča koja ide na ruku SDA, SNSD i SDSu. Najviše SDSu. Samo budale ovo uzbuđuje.
Nikolić je apsolutno za SDS kao i Vučić. Isto kao što je Dodik bio za Tadića. Pa nisu oni to zaboravili.
Joj andriću glupi rafalni komentatoru. Smij se ti koliko hoćeš. SDS će dobiti iduće izbore u RSu, a Vučić i Nikolić ako moraju birati između SNSDa i SDSa će izabrati SDS. Isto kao što je Dodik između Nikolića i Tadića izabrao Tadića. Ali hajde, mali Dodikov pišonjo raduj se do oktobra. Jedina Dodikova nada je izborni inženjering. A to kako je SDS nekakva probosanska stranka samo Dodik može reć i to ne vjerujući sam u tu izjavu, a mali Dodikovci kakav jesi uzeti ko činjenicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovaj Vučić je bio gori od Šešelja ali je shvatio da taj način samo šteti Srbiji.
Moze se on "ogradjivat" koliko hoce, ista su to sorta.... Samo ovaj hinja prava.
četnik kojem su naši popuzani dopustili da uđe u dzamiju u cipelama,haram vam bilo
Ja se juce ispljuvah na Nikolica u mojim komentarima, a danas sam ipak odlucio da cujem njegov intervju za RTRS. Preporucujem i vama da ga cujete, jer covjek niti je rekao da BiH nema buducnosti, niti je spomenuo Spomen Plocu u Vijecnici, a i rekao puno ljepsega o BiH, nego nasi politicari. Nije mi nesto ni zao za ono moje pljuvanje od juce, jer njegova transformacija nema veze sa njegovom voljom, nego je prinudjena Evropskom Unijom. http://www.rtrs.tv/av/pusti.php?id=38854
no sikiriki gosn Vucic, I BIH podrzava teritorijalni integritet Republike Kosovo
Vucicu uhapsi Nikolica!
Jel se ogradio visokom zeljeznom ogradom,ili trosnom seoskom tarabom!