Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vučko ti Sandžak prihvati kao entitet u Srbiji, Bošnjacima daj potpunu vlast i pravo da napadaju Srbe u Sandžaku, daj im i stolicu u predsjedništvu Srbije, dopusti im da srpskoj djeci negiraju srpski jezik, toleriši Bakirove pozive na autonomiju Sandžaka i njegovo pripajanje Bosni, i tek ONDA nama kmeči zbog silne nepravde koju vlasi trpe u NAŠOJ ZEMLJI!
kad sandzak dobije viber nek se javi
@NoridVjecniMucenik hihihi nik9 ne negira BOSNJACKI JEZIK
Vučko ako toliko voliš Čovka, onda pitaj Srbe u Mostaru na kojoj strani im idu đeca u školu, gdje najviše žive, đe idu kupovati i tako dalje. U škutorskoj stani budi siguran da nije.
Gdje je BIH zastava ? Dosao stavio srpsku zastavu u trazi prava ..
S jeßi ga, ko će sad trpit tri škole pod jednim krovom... nemamo tol’ko učionica...
Idi smradu rijesi svije probleme u srbiji pa onda pametuj drugima
Nema baketa.... Šta kažu jeli opet u trezoru
Nije posjetio je tvoju staru :)
ide taci ide rosu bjezi vucko dobices po nosu
...susjedi po obicaju rjesavaju izborni zakon druge drzave i "pomazu kod implementiranja presuda" druge drzave. Cirkusijada se nastavlja.
Vučko sam sebi i svom narodu u svojoj državi ne može da pomogne a ovdje našao da pomaže srbima hah..
Vučić razvio specifičan način nastupa i govora kao da ga je Bog poslao kao novog poslanika. On bezgrešan, i vazda u čudu što prozivaju. Najsmješnije je što ga ovi njegovi potrčci tako imitiraju govorom, mimikom, pokretima da je to nevjerovatno.
Evo da i ja dam svoj doprinos rješavanju pitanja konstitutivnosti svih naroda u BiH: Konstitutivno vam se nahebem matere hohštaplerske, šupljatorske, lopovske, mafijaške, nesposobne, partokratske, nepotističke, korumpirane. Mrš!!!
Rjesi to Vucko sa srbinom Covicem sto te jadne ljude maltretiras!:)))
Uvijek kvazi nacionalna pitanja u prvom planu umjesto da su ekonomska.
Konstutivnost je nametnuta i ne postoji ni u jednoj državi na svijetu Bosanski Srbi i Hrvati su manjinski narodi u Bosni i Hercegovini pored većinskog naroda Bošnjaka :)
@SinBosne15 a ako se mi udruzimo onda ste vi manjina
poso Vucic da sara jaja...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Europejac Covic ce to rijesiti...samo u ustav stavite da ce on biti predsjednik do kraja zivota i njegovih da bude 1000 funkcija u federaciji da pripadnu njegovim stranackim pulenima.... jer sto da neko novi dodje na vlast kad su oni naucili krast....dok se novi nauci izgubi se vrijeme....