Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vuk dlaku mjenja ali cud nikada , pa zasto bi i bilo bilo kakvih blokada kad za sve instrukcije dolaze iz Beograda
Pa naravno da neces uvoditi sankcije, jer ti stojis iz Dodika. I skupa sa Zagrebom i Draganom Covicem pokusavate da destabilizujete Bosnu, smanjite kapacitet drzave i sto vise je dezintegriasete. Ne trebaju se sankcije ni uvoditi ovima iz sumske republike, jer ce to vise stetiti cijeloj Bosni, vec se trebaju uvesti Srbiji, koja stoji iza Dodika.
Za razumne ljude, niti je kad dlaku promijenio, a ćud pogotovo.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Hu kers 🤷🏻‍♂️
i ovaj pi4kousti ce zavrsiti u pelenama ko njegov idol sratko mladic...
Ko Vucicu bilo sta povjeruje, neka ode kod hodze po zapis.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vuči-ću: jel to znači , ako neko ubije čovjeka u Srbiji-da se ti protiviš sankcijama, da ako neko ne plati kaznu-nema sankcija, ako neko napravi državni udar u Sbiji-nema sankcija...,Vojvodina povuče sve saglasnosti prena saveznoj skupštini i njeni kadrovi ne dolaze na posao-nema sankcija....?
Sve dok nebude moralo A moraće
Ko krši sankcije, dobija iste. Ali pošto EU notorno puca u prazno nema ništa ni od jednih ni od drugih. Mile, možeš slobodno još radikalnije. Rasturaj i udaraj iz sve snage. Da vidimo kolike mazohiste mogu biti EU, Bošnjaci, Hrvati i ostali.
Kao Vučić se pita...može srbijati po srbiji ali van granica smrdije je manji od makovog zrna.
A jesi nas iznenadio sa izjavom,ko bi se nado od tebe.Laž,laž i samo laž nekad ste blokirali Drinu???Blokirali ste 95g kad vam je nestalo goriva i granata pa niste imali šta poslati da nastavite sa agresijom na BIH.Sad ste se zahvaljujući stranim investicijama onih koji misle da vas je moguće podmićivanjem dozvati pameti pridigli i odmah krenuli u naoružavanje da nekog ojadite iskljućivo za lićni interes ne gledajući pritom da će ginuti i srbska djeca i plakati sve majke.
DBD te Drina odnjela dusmane.
samo ih izolujte ko 93. pa cete vidjet kako cvile ko kujice
Tribalo bi granicu učvrstiti da je ka kinenski zid, brz telefona i ikakve veze. Možda bi onda nastupio mir
Tribalo bi granicu učvrstiti da je ka kinenski zid, brz telefona i ikakve veze. Možda bi onda nastupio mir
Vucic: "Vladi preporucujem da se ne ogradjuie od genocidasa, jer sam ja rekao...da se nikada njih ograditi necemo! Zrtvama sam se poklonio, ali uz genocidase cvrsto stojim!" WTF?!
POZIVAM SVE BOSANCE I HERCEGOVCE NA BOJKOT ROBE IZ SRBIJE I HRVATSKE !!! - Sačuvajte ponos i kaznite ove agresore. Vjerujte da je to najbolje što možete učiniti... Oni su uzrok svih naših problema preko domaćih izdajnika
Čekaj, s jedne strane poštuješ Dejton, s druge strane tvoj pulen je izvršio klasični državni udar anulirajući taj Dejton ali ne trebaju sankcije i da nikad neće biti blokada na Drini ... Ja mislim da si ti gori chetnik od Šešelja, nije čudo da si mu bio zamjenik
Je li Aleks upravo rekao da stoje rame uz rame sa genocidasima?! Jeste? A nista novo...
POZIVAM SVE BOSANCE I HERCEGOVCE NA BOJKOT ROBE IZ SRBIJE I HRVATSKE !!! - Sačuvajte ponos i kaznite ove agresore. Vjerujte da je to najbolje što možete učiniti... Oni su uzrok svih naših problema preko domaćih izdajnika
Genocidaš u svom elementu. Opet bi ovaj najranije rokao iz snajpera po civilima da mu se ukaže prilika
Jedi govna kratko i jasno. Mani se Bosne I Hercegovine. Ni menene interesuje šta se dešava u Srbiji. A vi klixovci me opet blokirajte,