Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikako nije jasno kako SRBIJA može voditi istragu za zločine(ako ih je bilo) protiv građana druge države BiH za eventualne zločine koji su se desili na tlu te druge države (BiH) a protiv isto tako građana te druge države (BiH) .To je isto kao kad bi Srbija vodila istragu protiv građana recimo Bugarske za zločine koje su počinili građani Bugarske jedni protiv drugih.STVARNO SMIJEŠNO!!!!!!
I meni nije jasno kako jedan zlocinac tipa Orica vama moze biti junak, ubijao za Bozic, sliko se u spaljenim mjestima, svjedoka o njegovim zlocinim bruka, monstruozna ubistva koje je sa jedinicama cinio, dokaza bruka. I nesto. Da je pravde u Bosni bi mu se i sudilo, al njemu ce samo izgleda Bog i da sudi.
@Jolle dragi pa zašto Haški - neutralni sud odbaci sve optužbe protiv Nasera Orića i kako će sad Srbija da mu sudi za "eventualne odbačene- neučinjene zločine".Zar se može čovjeku suditi dva puta za isto djelo ???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zašto onda skrivaste vaše "heroje" Sratka i Sradovana, ako vam je u interesu da svi zločinci budu izvedeni pred lice pravde? Vučiću, čisti ti svoju državu, u BiH možeš samo doći k'o neki strani diplomata i ništa više. Naser je oslobođen svih optužbi i nema brige, ovo je samo bacanje prašine u oči pred izbore, u narodu "mlate praznu slamu". Selam
Mrav3 koji je narod u Bosni u vrijeme AustroUgarske bio apsolutna vecina u BiH ??? Nemas ti pojma o istoriji.
Mrav 3 sta cemo sa pismom generala Pocoreka o agresiji na Srbiju, ratnim planovima pre atentata, bitno je da ste ti i tvoj narod u oba svetska rata sluzili okupatoru i da ste u antifastistickoj borbi u koju se danas kunete da vam je donjela drzavnost imali svega 5 generala a u NDH vosjci preko 60 o tome pisi kad sve znas.
Hercegovac92 30.01.2014. u 15:35 01Čukunđed ti je bio Srbin, govoriš na svoj rod. Poz brate poturčeni. Moj djed je bio Bosnjak a pretpostavljam i tvoj hebiga kad vas kupi smrdija za zutu banku i vrecu psenice-kukuruza i vi od bosanskih pravolvaca postaste srbi ito tek 1918 ako si pravoslavac bosanski il si izbjeglica il si doso sa turcima il si Bosnjak pa ti odluci sta si...
Djuro Barbaric 30.01.2014. u 14:23 32Ajde malo klanjaj za Erdogana niste odavno. A cim to zavrsite pravac Sirija, gdje sirite mir I toleranciju. En Erdogana tvog rodjaka po nejgovom cukun djedu jaci Erdo nego ikad njegovog djeda djed je bio poznat po Smrdiji pod nadimokom pastuh oplodjavo smrdkinje prve bracne noci dok smrdi piju brlju veselese pastuv dere smrdkinju i takoj nastala srpska rasa od oca turcina i majke srpkinje ispadne orginal smrd,i jos da ti dam jedan link koji smrdi nevole vidjet i pogledat kako ste vi branili Evropu od turaka.Evo pogledaj i pravac turska trazi rodjake umrijeces aneces ih upoznat.. http://www.youtube.com/watch?v=y6F8GYXavdg
Smrdi su teroristicki narod to su dokazali u Sarajevu 1914 pa u skupstini u beogradu ubivsi Radica taj nacija izmislila terorizam terorisala je Sarajevo tri pol godine ubijavsi civile djecu starce.crnogoskosrpsko pseto dzukela kopile batko je napravio sam zlocina za vrijeme rata kao sto je napravila citava armija BIH naravo ne armija nego pojedinci ali et bili su u armiji koju su nazalost par njih osramotili..
Bos. Zvornik....zaboravio si priopciti kako se je Mladic usrao, kad su ga uhapsili.Heroji ne seru u gace, niti se skrivaju od pravde.
Srbija terorise gradjane BIH od 92 pa na ovamo to je teroristicka kvisnicka nazovi mo je drzava.. To treba neko glasno reci fasisti vucicu kucicu,zlaja imal te dje ti si ministar vanjskih poslova il si ti ministar samo za one iz mijesanih brakova kad su izbori ti si onda sve cak i Bosnjak cije glasove pokupis..
da ima pravde kucko vucko ti bi sad bio u zatvoru zajedno sa seseljem kojeg su u zatvoru zenica zvali vojka znasee zasto,ona izjava u skupstini smrdije da treba ubit sto muslimana za jednog srbina kojeg nato ubije je dovoljna za 100 godina zatvora fasisto smrdki.
"Ne bis in idem" ili "Ne dva puta o jednom" Načelo u kaznenom pravu prema kome se ne može suditi dva puta za isto kažnjivo djelo. :)
a gdje naše tužilašto,proganja kokošare,srbija puna oficira koji su ratovali po bosni i činili zločine,sve se ima crno na bijelom,naši šute i trpaju u džepove,fuj,pljuc
Novih suđenja neće biti na teritoiji EX YU. Ali ni činjenica da se Orić i ostali ponovo traže preko Interpola je samo još jedna prijetnja u prazno. Pokušava se trgovina za spašavanje od revizije oslobađajućih presuda. A i ivanredni zbori u Martu. Kaako god veoma glup potez Srbijanskih vlasti!
NE BIS IN IDEM: proguglajte. Nema od ovoga nista. Samo je pitanje sta to oni rade u pozadini, pa nam mazu oci sa Naserom!?
"Ne bis in idem" ili "Ne dva puta o jednom" Načelo u kaznenom pravu prema kome se ne može suditi dva puta za isto kažnjivo djelo. :)
Ovo me podsjeca na one izjave iz '90-tih kako Srbija nije u ratu, a sve novine pune citulja.
Ha-ha.... Jesi ti glup covjek Djuro!
Sve sto sad hocemo je da budes opet ona prava ZVEZDA kao nekad pre!!! :D
Šta ti imaš sa Bosnom? Naravno da se zločinci trebaju kazniti pa i Naser ako je kriv a ti možeš da kažnjavaš tamo preko Drine. S obzirom da naši političari nisu sposobni ni za što ne bi me čudilo da dođe Srbijanska policija da hapsi po Bosni. Kazni ove za Tomašicu, Srebrenicu i ostalo kad se već priča o kažnjavanju.
Može obilaziti niko mu ne brani i nisam mislila u tom smislu jer znam da je iz Bosne u kojoj postoji sud i tužilaštvo zadužen za takve stvari. Koliko se sjećam on je premijer Srbije a ne BiH.
Lapsus vicepremijer ali je poenta u tome da nije BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)