da ima pravde kucko vucko ti bi sad bio u zatvoru zajedno sa seseljem kojeg su u zatvoru zenica zvali vojka znasee zasto,ona izjava u skupstini smrdije da treba ubit sto muslimana za jednog srbina kojeg nato ubije je dovoljna za 100 godina zatvora fasisto smrdki.
Izjava 24-godišnjeg poslanika bez uticaja i visoke funkcije je za 100 godina? A, zašta su izjave gospodara života i smrti na terenu, date bukvalno u vidu naredbe: Dudaković: "Ovi svi su već dole… Naredio sam selo da se popali…Pali, pali sve…. Pa to Prva pali, brate dragi… Nek pali sve odreda!“ Vojnik odgovara: „Ono je sve srpsko, sve je pod vatrom.” ili ova Hamdije Delalića: "„Pobiti sve što se pred vama nađe. Nema biranja sredstava, koljite, davite žicom, palite. Žao mi je što nemam za sve čakije, koljite zubima samo da se neprijatelj porazi“ Vojnik: 2možemo li da silujemo?" Delalić: "Na sve imate pravo" pa opet Dudaković: "Gdje su zarobljenici? Strijeljaj na licu mjesta!" Vojnik: "Meni je drago što su ta krmad pobijena" itd.itd.
prvi put to cujem !!?? Nemojte se praviti i okretati na svoju vodu ubojice fasisticke, sve sto ste nam zla nanijeli nebi mogli za milion godina vam vratiti smrdi cetnicki !! Samo polako,Allah sve vidi i sve zna,njegova je kazna najveca !! Allahu Ekber !!
Prikaži sve komentare (79)