Komentari (266)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli njega đoka za dejtonom i Bosnom, ali došli naši grobari kmečit mu na prag, pa mu žao mora nešto pričati.
🤏
Uzgred, i car Hirohito potpisao je kapitulaciju, KAO STRANA U SUKOBU
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Trebamo i mi mahati Dejtonskim sporazumom pa recu da vi niste nikakvi cuvari mira nego zemlja potpisnica koja je izvrsila agresiju.
zemlja potpisnica je strana u ugovoru.
@gouser Srbija i Hrvatska su se, valjda kao svjedoci, potpisom u Dejtonu obavezale na prekid agresorskih aktivnosti uperenih protiv BiH, i nisu dobile pravo mješanja u unutarnje stvari BiH, kakvo pravo sebi žele priskrbiti insistiranjem na nepostojećoj ulozi “garanta” sporazuma. Srbija i Hrvatska nisu ni garanti ni svjedoci već agresori, koji su napali nezavisnu zemlju, BiH, u njoj počinili neviđene zločine.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
koliko znam srbija nije osudjena za agresiju nad bh.normalno da smo pomagali svoje srbe kao i hrv hrvate a vas arapi stim sto vas i hrv nema ko nije tajno naooruzavao a vamo kao neki embargo.srb kao matica milion+ srba u bh i RS se itekako pita i itekako je garant dejtona a po ustavu i dejtonu duzni smo da branimo dejtonsko uredjenje bh cak i oruzano.sad pomazemo ekonomski sto vama mnogo smeta jel vama vise niko nista nece da daruje jer pola pokradete
Ovaj frajer je mentalno poremecen sto posto
Re. gouser 2000,....nisi dostojan lizati prašinu po kojoj je rahmetli Alija hodao; mi, koji smo tada branili Bosnu, kojoj je od evropskih i domaćih krstaša bio predodređen nestanak, kao i nama, Bošnjacima, znamo da smo opstali samo zahvaljujući mudrosti, intelektu i sposobnošću našeg prvog Predsjednika. A ti, da ste se ti i takvi pitali, sad ne bi bilo bošnjačkog uha u Bosni !
Svakog do jednog mrtvog u Bosni mozes staviti na raxun rahmetli alije, covek je svesno sve uvukao u rat, da je pred smrt rekao da je morao pa da mu sebi oprosti, pozdravio te Cinerman.
Ta drzava postoji ona je tu. Misli li neko da ona moze ostati vjecno pod medjunarodnim patronatom. Vara se ..jer sam mirovni spoarazum govori sam o sebi, njegovoj svrsishodnosti".Da je pollucio mir to je tacno. Osim mira ..samom da se ne puca" taj sposrazum nije nista vise. Ocekivanja su prevelika. Da mozemo biti zaroblejnici nekog mrtvog slova Dejtona, to je vise islisno, to nije tema. Nismo sigurno koj-.jamijo .jami .-jo je- Sto budu prije svatili svi.... biti ce nam svima lakse-.
Sekina pudlica pametuje. Uvijek on nesto
Vicicu, ti i ako si ponekad u pravu nisi u pravu! Eto, koliki ti je autoritet
Samo vratite one djelove Bosne koje ste uzeli genocidnom vodjenju rata Bosnjacima i sve vama što tada ostane,vi crtu povucite a mi zid dizemo veci nego u Berlinu sto je bio prema vama! Zivite ondah ko sto su istocna Njemacka zivila pod palicom Rusa,a pusti Bošnjake da se orijetišu prema zapadu ko i svaki normalan insan
Koe bosnjake, otkud muslimani u Bosni? Dosli turisticki 1389?ako cemo pravo....
https://www.clickasnap.com/i/wldgx3jhxi5q6qq5
JESTE VUČKO U PRAVU SI ALI STE UČESTVOVALI U AGRESIJI NA BIH KAO STRANA DRŽAVA.
A jeli Koljevic bio u Hagu??? Kao optuzeni naravno ili je prnuo u fenjer onako.
Šefika vjerojatno nitko ni u rođenoj kući ne benda.
U pravu si niko nikog ovdje ne 'ebe ni za suhu šljivu. Samo se ameri pitaju, a još se nisu ni zagrijali ....... ulaze u topli režim rada. Saće to ...... još malo.
Neka prizna nas suverenittet i genocid i neka se zalaze za ukidanje RS. Ko se osjeca srbinm nek ide preko drine, Hrvatom nek idu u Hrvatsku. Ajde ljudi moji dosta je bilo, vrijeme je da krenemo naprijed, smrt velikoj srbiji ili Hrvatskoj smrt cijepanju bosne i smrt neprarvi, dosta je ratovanja i dosta gluposti
A gdje piše da možete tražiti izvještaj? U ostalom strana potpisnica je SR Jugoslavija, a nje nema kao što nema ni IFOR-a.
Crnjak je kad se počnu tkz srbi i tkz hrvati ložiti da je hrvatska i srbija garanti dejtona. One su samo potpisnice mira kao zaraćene strane u sukobu. A orginalni Dejton se krije jer u prevodu ne postoji konstitutivni narodi već sastavni narodi su Bošnjaci Srbi i Hrvati i ostali
U dejtonskom mirovnom sporazumu ne postoje konstitutivni, u prevodu originala piše BiH čine sastavni građani Bošnjaci Hrvati Srbi i ostali. Orginalni Dejton na engleskom se namjerno krije.
opet greske prave namjesto da svi zivimo u Bosni i Hercegovini bez nekih paradrzavica... da nam plate budu 2000 eura da zivimo ko grofovi ovi opet nesto se okupljaju pa bolan okupljali ste se 90 sa JNA naoruzanjem... kud ces sta ces gdje ces ..😁