Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idu na to da je stalno izgovrena laž, istina. To mogu govoriti pravoslavnom okotu koji gleda Pink, Happy, Informer, RTGRS i slično. Šta sad ja trebam vjerovati da granata na Markalama nije bačena od strane pravoslavaca, ili da je na Kapiji postavljena eksplozivna naprava. Kako to da na Banjaluku, Zvornik i Bijeljinu nije pala ni jedna granata?
Jasenovac je bio Luna park...
Citava srpska historija je 100 puta ponovljena laz
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Možeš ri govoriti koliko hoćeš, Hag je presudio.
Po konvenciji UNa.Svaki sporazum koji sadrzi Genocidne namjere je Nistavan.Srbija tek svata sustinu presude..Ne nesprjecavanje Genocida je saucesnistvo.
Vučić bi na 16 stolica sjedio, kad ode tamo vjeruj da on prizna sve pred EU guzovačama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Duša" od čovjeka, trebaju ga staviti na ikonu na Vračaru. A to bre sto za jednog -čista laž, šešeljev mali i član kabineta Miloševića-čista podvala(kad bi se zezali), slike oko Sarajeva"montaža". "Kao sad je mirotvorac". Bjednik!!
otimaju se za rijec napadaju novinare i sta reci o tim ljudima
proljetno đubrenje lijepe nam Bosne i Hercegovine, takav je to domet ;)
Dok si ti u Mostaru a ne negdje u Evropi dovoljno govori , ti letovi ce trajati 3-4 sedmice i baj baj. Bolje bi ti bilo da si u Novom Sadu recimo tamo je puno interesantnije.
Cuj cette nije bio génocide i nije bio u Sarajevo,Covic je**m ti sve po spisku sto dovodis zlocince u Bih
Ne možeš i spriječavati i organizovati genocid. Ne uspjeva ni Izraelcima u Gazi.
Genocidasi
Sto ste pozeleli toce dobiti da ste svi ist laze sviju!?
Lakiju i njegovom lakejčiću se bliži kraj, treba razumjeti nervozu. Pitam se samo šta bi bilo da neko od BiH ili Hrvatskih političara priča ovako u nekom gradu u Srbiji? Da li bi odmah bio zamoljen da napusti zemlju ili bi ga ovako pustili da priča laži nemilice?
Gledaj njih dvojice . Muppet show . Debeli vrat i debele usne.
Koja svita se okupila kod Covica😱😡Vucic, Milorad, Plenkovic, a trebao je i Milanovic da dodje i samo svi pljuju po nama😱😡kad ce vec poceti da pokazuju respekt i postovanje prema nama ili cemo mi morati biti stalno pognute glavi, dok ne nestanemo sa nasih prostora🤔Dokle vise okupatori i sa Zapada i istoka😱😡🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Obojica jəbů nase narode sa obje strane Drine godinama u zdrav mozak..i,to im uvijek pali...
Plenković, Vučić... šta se oni šetaju po BiH, niškoristi Božije
sreća da su mladić i karadžić dobra zdravlja, mašala jos poživjeli bar 20 tak
Volio bih doživjeti da ovaj grbavi, krozzibi lažni govornik dodo ode u vječna lovišta da se nakon 23 god. napijem i napušim pa makar umro, najveći krivac što narod nikad da normalno počne komšijski živeti, samo mržnjom i lažima čuva nelegalno stečeno bogatstvo, srpski narode opameti se, ogradite se od takvih ološa kad imate i iskrenih političara
Nije on najveći krivac nego svi oni koji glasaju za njega, razlika je to velika, i da se ne lazemo nikad nećemo normalno komsijski zivjeti.