Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ja sam Mostarac sa dna kace! Vidiš me koliki sam? Plakao sam kao curica od dvije godine kad su srušili Pravoslavnu crkvu, a mislio sam da ću umrijeti kad pade Stari. Jel' se smije psovati u emisiji? E pa smije! Mater im j...m kretensku. Hoće Mate Boban mene za gradonačelnika. Ja ga pitam: Je li Mate, jel' ja tebi ličim na po čo'eka? Nisi Jole, kaže. Pa idi u p...u materinu, kako ću biti gradonačelnik po grada...?" - Josip Jole Musa
ko god jede mnogo krmetine izgleda kao svinja s vremenom... pogledajte ovu dvojicu... a tek ivanić...
Jole Musa, čovjek, humanista. Za razliku od svih politikusa koji se danas vrzmaše po Mostaru.
Trebaju mi 'vaka dva vlaha poput Dodika, imam neka drva u sumi da izvlacim. Pradjed prico da su vlasi najbolji za te stvari. On je uvijek imo dvojicu vakih ko Dodik za te stvari.
@domi tvoj dedo nije imao 2 dunuma sve zemlje kamo li drva
@zalostoddrzave. Nije dedo zto sto su mu Srbi i vlasine kroz agrarne reforme u dvije Jugoslavije skoro sve oteli i dali vlahadiji. Al je zato pradedo imo tolko zemlje da je preko 100 vlaha radilo na njoj.
Je li episkop pitao Dodika sto psuje Boga ili mu je oprostio grijehe sa tri poljubca
@Dr.mr. iskup grijeha Dodik po kazni otpjevao tri poljupca hocu ja.
Žiku gubavog😀
Mostar je bio pravi jugoslovenski BH grad, sva tri naroda su ostavila trag na tu nasu juznu metropolu. Nazalost grad je danas podijeljen i ne lici prakticno na sebe... simbol stanja u cijeloj drzavi...
Sto nam mupte ovi papci Druze Tito uzim bagru sebi, uniscenas nacolizmom.
Gledaj babuke popunjenog 😁😁
Nije jarane, stari most je temelj Mostara. Ako kad smetneš samo se sjeti imena grada..
Istorija se ponavlja . Ovucrkvu za svoju braću kako ih nazva Erdogan ,izgradili su sultan Abdul Aziz i Carska Rusija. To se dešava i danas Turska i Rusija jako mnogo investirala u Srbiju dok ih u BiH tek na 15 mjestu .
Šta piše u spisima UZPovaca? Ko je srušio crkvu? Vanzemaljci!
Da je na zapadnoj strani nikada je ne bi obnovili!
jbte ovima je bas obraz djon, snajperista i svercer kazu da je crkva koju su ima raja njihova srusili simbol grada MOSTARA. Da se zove crkvenik ili tako nesto pa da ima neke logike izgleda da im je krmetina i brlja udalila u glavu. Cak svaki put sve vise i vise lice na tu zivotinju, mogu misliti kako se to usmrdi fuj
Gubo došao u Mostar
Nije jarane, stari most je temelj Mostara. Ako kad smetneš samo se sjeti imena grada..
Dzabe crkva kada u njoj vjernika nema. Ka sto u Sarajevu stoji prazna Saborna crkva, samo Bosnje od nje koristi imaju kada dovode turiste da je ka kerovi obilaze.
@gepard1234 Sto si mi se na kosti navalio?
@Automatic99 Sabornu crkvu treba kamen po kamen izmjestiti na Pale. Ajmo dalje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A Bajrakli dzamija je temelj Beograda.
@Simeon33 Jel ti to rekao Deretić ili ti je to rekao Čosić jer zaista je nadrealno da neko može vjerovati u takvu stvar..