Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzalud sva karijera, Debevec ce ostati upamcen kao osoba koja je od policije telefon sakrila u gaće.
pravio selfie , 😅😅😅
Cuj salrio telefon od policije u gace? Kakve su ovo tuzilacke gluposti, gdje su posrbice i pohrvatice iz tuzilastva isli na obuku u Beograd i Zagreb? Uhapsili tipa, a nisu mu uzeli telefon? Koga oni lazu?
BICE BIH DRZAVA KAKO TREBA KAD TAD I NIJEDAN POJEDINAC NECE BITI IZNAD ZAKONA. HAPSI SVE REDOM.
Covjece ljudi koji trebaju kontrolisat pravosuđe ispadose najveci kriminalci i lopovi...
Kad budu hapsili periča otegnit če papke ima više djela nego andrič.ako im.se sad izvuče ode u penziju a to bi bila velka nepravda prema narodu državi
JA PRETPOSTAVLJAM KAD BOSNJACI PROKUHAJU ZBOG SULNE NEPRAVDE KOJU SPROVODE MANJINSKI GADOVI, A TO JE BLIZU, ONO OSJETI SE KLJUCANJE, DA CE TUZILASTVO I VSTV PRVI ZAPLATITI!
HALIL LAGUMDZIJA SMIJENI TIPA NI KRIV NI DUZAN ( JOS NIJE NI OSUDJEN)! LAGUMDZIJU TREBA UHAPSITI ZA KORUPCIJU!
Strasno, strasno, sunovrat drzave. Sta nam zeleni termiti rade...
LAGUMDZIJE (HALIL I ZLATKO) SE TAKMICE KO CE VISE IZDATI BOSNJANE! A DODIK I COVIC SLOBODNI KAO PTICICE?
ma bravo, idemo jako, idemo hrabro.
Sudite me da ne budem osuđen
Interesuje me je li ga Vasvija bar obrisala vlažnom maramicom kad ga je Ranko izvadio iz gaća. Mobitel.
Do kad ovo mislimo trpiti braćo Bošnjaci?
dok svi ovi koji su prisluskivali bosnjake, stimali otkaz bosnjacima koji su radili svoj posao, krali bosnjake ne budu iza rešetaka
Ovaj je pravi manijak, pitajte uposlenike šta je radio... prisluškivao ih nezakonito, pratio uposlenice, mijenjao pravilnike kako bi zapošljavao podanike a liječio se na psihijatriji
Zasto, zato sto nije dozvolio da se sudjenje Dodiku izmjesti u Banjaluku. Tako stranci i S H komponenta gaze Bosnjake to je tačno jadno za gledat.
Stvarno bitovi misle da su svi ograniceni kao oni. Prisluskivao politicke oponente SDA, ali samo one unutar Bosnjackog korpusa. Dakle, zlo nanosio "svom" narodu.