Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divna vijest. Nadam se da će se i obistiniti, možda onda neko uzme i nešto da pročita ili da razgovara s drugima, umjesto da bleji u realitije i turske sapunjare.
Pa i sa rođenom porodicom uspijem popričati samo kad nestane struje ili eventualno za vrijeme reklama. Ja u svojoj kući neću imat TV ni po koju cijenu. Ionako sve bitne vijesti imamo na Klixu. :P
Doly pa nemoj gledati serije i slicne gluposti, na tv ima i te kako zanimljivih i edukativnih emisija, nisu sve iskljucivo zaglupljujuce ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Zao mi je, necu moci vise gledati reprizu, reprize, reprize od reprize reprize reprize reprize reprize od reprize reprize, Lud,zbunjen normalan... kako cemo zivjeti????
Ni partizansku eskadrilu :)
Jebat ih nek ukinu sva tri operatera ionako svaki priča svoju priču.
Nije ovo samo TV mrak, ovo je mrak ljudske, moralne i politicke kulture. Ovo je vrhunski rezultat krkanluka i kriminala iz politicke vrhuske iz RS. To ne zelim i zao mi je sto to moram reci, ali ovakve stvari namecu zakljucak da se ovaj idiotluk samo velikom i radikalnom revolucijom moze zaustaviti. Dodik i dodikovci se moraju razoruzati i pozatvarati iza debelih celicnih vrata. Cijena koju ovaj narod svakodnevno placa je odavno postala prevelika.
vala jazuk sto ce nestati signal paljanske tv...cuj medjeda svega ti...VM kupilo digitalnu opremu,medjedi haman ne znaju kako se time rukuje ,pa ko biva "nece" oni toga ba...hoce oni svoju tehniku koja je bila vrhunac tv tehnologije komunistickih televizija za vrijeme zasjedanja Pokreta nesvrstanih u Havani 1976.godine. Bolju sam sliko imo na Rudiju Cajavecu sa stabilizatorom nego sto sada ima cetaljska bejagi televizija,ho-ho hi-hi, ja qovana i televizije
Neka oni ne brinu za građane. Neka brinu za sebe. Gamad.
A mi nedavno plazmu kupili! Ccc
sve je izvjesni je da cu tad kupit TV bez guzice
Nije lose malo i bez TVa
Kad nesta TV signala upoznah članove familije. Fini neki ljudi...
Gasi tu zabokrecinu vise....Narod ce progledati bez vas...
a to kao treba da nas prepadne sad? oscjecam se, evo, prosto prepadnuto :D
Jel' ovo ista informacija kao kad je rečeno da pred kraj 2014. godine da 3 dana neće biti sunčeve svjetlosti 3 dana?
vala ko neka steta...program nikakav, cak i kablovska nesto ne nudi dobro...a vala one indijske i turske trecerazredne serije popese se na vrh glave....valjda dobiju pojeftino, pa hajde narode gledajte..
'ebe me se, taman da se manim telemaha, i to je srpska kablovska
HAAAAAAAAAAAAAAAAALOOOOOOOOOOOOOOO,hoce li ikakad iko u ovoj hajduciji izasto odgovarat?