Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA Trans
Nastimano Begicu davno, i od Fude, i od SDA. Zalosno je sto vecina ne shvata da gdje su pare malo vece, da tu nema ni ideje, ni vjere, ni nacije. S druge strane, licno jedva cekam da se ova firma raspadne, jer ne znam da igdje ima vise malverzacija oko karata, goriva, autobuska stanica Zenica je mozda najjadnija koju sam ja vidio, itd.
Trebaš ga parkirati ispred hotela Balkan
Kišu bi popili, sikter... Upumpano u vas k'o u Kosovo, a vi stranci sve... cao ba
stranki*
Parkirajte malo pred direkciju SDA , 20 i kusur godina vam nisu pomagali . Zašto sad na jednog čovjeka svaljujete i to na čovjeka koji hoce da vam pomogne .
Sad nasli parkirat a dok vas je SDA 25 godina krala tad ste sutili.
gledaj buseva, spejs satl za gras
@abassamjafpfqw kupili ih od gras-a...
@abassamjafpfqw GRAS je haman najgori u drzavi. Olicenje drzave ustvari
Šta hoće ovaj je baš dobar bus