Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tko će rataovati.... Pola stanovništva je na autobusom stanicama i čekaju u red za put prema babi Merkel
Pravu pobjednici u ratu su "elita" koja posmatra sa strane,ratni profiteri i Minhenska brigada dok se bijeda istrebljava i medjusobno ubija pa kad se to zavrsi prezivjela bijeda ce traziti po ulicama koru hljeba a dobit ce pendrek od "elite"
i robovati im za 500KM uzrečicom Samo nek ne puca !
Neće bit više sumnje za bilo kakav rat kad uđemo u NATO i EU!!! Treba ljudima govoriti o budućnosti i ekonomiji, a ne o ratovima mamlazi jedni! Džaba plašite ljude i nervirate nas tim glupostima!!! Ljudi hoće ljepše da žive a ne da ratuju!
I Hanka ciganka je ogledala u Šolju jutros. Slično joj se ukazalo da neće biti rata.
Ima li ovaj analitičar za sobom neku uspješnu analizu? I zna li možda koji će brojevi lota biti izvučeni?
Poučen prošlim ratom, ovdje čim počnu govoriti neće biti rata pakuj kofere. Krajnji alarm su koncerti i okupljanja za mir, tad već treba biti na granici ili uveliko negdje drugo.
Kod nas svi ovi sto demagogije i svoje filozofiranje prosipaju nekakvi dzuturumi. Oni zaratili a sada o nekom miru pricaju. Hajte molim vas...
... reče vuk ovcama da mogu mirno spavati...
Đuro vrati se kozama!
Ratovati vojnicki,a ne da nas na foru nespremne uhvate kao 92.Ako se Susjedne Drzave naoruzavaju i mi trebamo stancat u proizvodnji za nedaj boze.92 rata nije ni bilo,samo klanje,ubijanje,progon i silovanje svega sto nije srpsko,znaci srbi su zauzeli nebranjene gradove i sela duzinom toka rijeke Drine.Samo slozno i jedinstveno,Bosnjaci se tek ujedine kad im cetalji pokolju pola familije