Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vojin Mijatovic ima sanse da pobjedi kao i Hadzikadic Mirsad. Apsolutno nikakve. Samo uzimaju glasove od ozbiljnih kandidata.
Bolje da ste podrzali opoziciju u RS-u...
NETACNO, trebaju svi stati iza njega i ako dijaspora glasa onda ima sanse... ali sve stranke trebaju stati iza njega
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
stanje svijesti stanovnika u RS trenutno je takvo da osim vepra milorada niko drugi nema šansu
Ako ono debelo smeće ponovo izglasaju, zvanično postajem nacionalista
Šteta što ne mogu glasati za Vojina, sretno.
Ovo paše Laktašenku pravo .Ovi za njega rade.
Bravo i sretno!
Vi pomazete Dodiku cim ste Mijatovica prijavili za kandidata on nema sanse sami to znate
Samo naprijed lave, i trebas se kandidovat. Ako ne pobjedis sad ima i sledeci put. Taman da se orjenitises. Nama takvi trebaju sigurno a ne nacionalisti. SRETNO
Sad sva opozicija u RS-u treba dati podrsku Mijatovicu. Bolje nego da se svadjaju ko ce biti ili jos gore, da svaka stranka svog kandidata predlozi.
Crveni jopet poturaju. Cista sprega sa Miletom
Sa srecom Vojine i da pobjedis na izborima , Dodik je i onako posenilijo ne sjeca se sta govori.
Sretno Mijatovicu
Kakav blam SDP-a!!!!!!!
Koje jajare hahahahh cuj pobijediti dodicka a osvojio 250 glasova. Tako su mu pajdasi iz ns stranke u parlament stavljali prijedloge zakona koji srbi i hrvati nece nikad potpisati. Demagogija cista.
A kako zaposljavate svoj kadar po domovima zdravlja uz pomoć spahica nije ni čudo.Hai samo objasni prijem Saudina Becica
Uz dogovor opozicije u RS i probosanskih stranaka SNSD sigurno gubi izbore u RS-u.Matematika je tu neumoljiva.Na taj nacin je mislim i Ivanic pobjedio.Ne bira se Predsjednik Srba u BiH nego stanovnici RS ( i dijaspora iz iste) biraju clana Predsjednistva BiH
Evo sense za opoziciju u entitetu rs, da izadje iz mraka u koji ih je poveo Dodik. Glasajte za Vojina I Trivicku.. upalite svjetlo u vasem entitetu..