Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatski radnici među najgore plaćenim u EU. Najslabije plaćeni radnici su u Rumuniji, a slijedi Bugarska, Mađarska, Latvija i Hrvatska, pokazuje studija Evropskog sindikalnog instituta.
@antibiotik sreća pa u BiH nisu nikako plaćeni (minus politicari) pa ni ne mogu nit najgore plaćeni :)
Da nije Hrvatske i Hrvata portal bi se mogao ugasiti jer nebi imali sta pisatli. Jeste li napisali u poljednjih 6 mjeseci koliko je djece napustilo BiH ,koliko je po Bakirovom planu zaposleno (zaposljava se samo na mjesta onih koji idu u penziju ili umru) ili koliko je arapa dobilo papire za gradnju naslja. L tome ne smijete jer kljuc portalu. Predizborna je pocela a strah da se izbori nece dobiti ogromna jer ako dodju novi mogla bi Zenica biti mala.
proustaska drzava, crna ovca EU
Ni ofajli se ne vraca,garant !
a kad je izruce jednog dana, eh sto ce to biti karanje u zatvoru
Medijska propaganda ne posustaje.
u medjuvremenu ga Lejla dudla Drazenu, pa zasto bi je onda izrucio kad mu je ovako fino....
Ima li sta o Peljeskom mostu danas...
@SvetiJuraj Ma Peljeski most je zlatna koka Klixa... pola redakcije si je vec zaradilo za nove Audi A8 :D
Zahtjev BiH je ko Fazlinovićeva slika Tite sprijeda, a Staljina otpozada. Sprijeda zahtjeva stoji "isporučite nam", a otpozadi krupnim slovima "NE ISPORUČUJTE REVANŠIRAĆEMO SE".
Kurvati au objavili S.Koreji i udarili sankcije Rusiji, sila je to 😂😂😂😂
samo slovencima ne smiju pisnuti hehehe
Bar imaju stav, a ne kao mi jedno dopodne, drugo popodne, a o trećem mislimo navećer.
Ti se zive 'milo za drago'. Ne možete vječno pljuvati po Hrvtaskoj bez poslajedica. A da te iste Hrvtaske nije bilo, i u 2. svj. ratu i u ovom zadnjem, srbi bi vas poklali još nekoliko stotina tisuća.
@PosumljenaVlahinja Ako ti tako kažeš...
Hrvatska drzava poznata po gostoprimstvu kriminalaca ,osudjenka i ubica. Zemlja koja otvoreno podrzava HDZ kriminal i gaji korijene ustastva u 21 stoljecu.
Nedamo Lejlu! Ona je naš ponos!!! Volimo sve lopove....
Hahaha.opet red clanaka protiv Hrvatske,dobro bakir unosi mrznju i razdor preko medija
Da u meni bomba je to zna ko me poznaje ne igraj se sa mnom ti srce cu ti raznijeti😂
Eto im je. Kada uzimaju sportiste neka i nju uzmu.